Walker rullator – funksjoner & egenskaper

Hjulstørrelsen har betydning

Luftfylte dekk*. Forenkler turen din.

Konvensjonelle rullatorer har steinharde helstøpte dekk som ikke gir noen form for komfort når du går på brostein, grus eller ujevnt underlag. Bruk av en konvensjonell rullatorer forårsaker ofte kraftige smerter i hendene, albuer og skuldre.

Walker 12er og Walker 14er, er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å plages av smerter og ubehag.

* Walker 9er har "Supermyke" PU-dekk.

Luftfylte dekk »

Sammenleggbar ramme for smale passasjer

Synkrostyring. Ingen dekkvibrasjoner

Dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul er ofte nevnt av rullatorbrukere som et klart problemområde. Når du går på ujevnt underlag med en 4-hjuls rullator, vil før eller senere et av svivelhjulene miste kontakten med bakken, begynne å spinne og gjenvinner bakkekontakten i en forskjøvet stilling. Som et resultat utsettes ofte rullatoren for en bråstopp, og det er en betydelig risiko for at brukeren tråkker feil eller til og med faller overende.

Trionic Walker er utstyrt med en synkronisert styringsfunksjon som fullstendig eliminerer problemene med dekkvibrasjoner (patentsøkt).

Video »

Hjulstørrelsen har betydning

Større hjul. Ytelse er alt.

Hvordan en rullator eller walker oppfører seg er svært avhengig av hjulstørrelsen. Dess større hjul, jo enklere er det å forsere hindringer og ujevnt underlag, samt at komfortnivået i tillegg øker med hjulstørrelsen. Et større hjul yter rett og slett bedre enn mindre hjul, spesielt utendørs.

Walkerene har 9”/23 cm, 12”/31 cm og 14”/36 cm store for- og bakhjul som standard.

Når sammenlignet med vanlige rullatorer med 8”/20 cm små hjul, vil Walkere – takket være de større hjulene, forsere fortauskanter, brostein, grus og ujevnt underlag både lettere og mer komfortabelt.

Hvorfor større hjul? »


Flerjusterbart. Utmerket ergonomi.

For å gi deg den beste ergonomien er håndtakene trinnløst justerbare i høyde, og de kan også svinges utover/innover. I tillegg er vinkelen på håndtakene justerbare, slik at du kan finne din optimale håndposisjon.

Sammenlignet med andre rullatorer er setet plassert lengre fremme, noe som betyr at du kan nyte større plass til bena når du går. Ettersom du kan gå nærmere rullatoren, får du automatisk en bedre og mer oppreist kroppsholdning.

Flere ergonomiske fordeler »

Skyv setet frem

Avtagbare hjul

Rask folding.
Enkel oppbevaring.

Ved å trekke setehåndtaket oppover kan du raskt og enkelt folde sammen Walkeren.

Når den er sammenfoldet kan Walker stå oppreist av seg selv, og takket være X-folding mekanismen er den svært kompakt.

Lær hvordan du folder den sammen »

All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Optimal sikkerhet »

Trionic bremsenivå

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »


Sete & kurv. Vannavstøtende og slitesterk.

Setet og kurven er begge laget av slitesterkt og vannavstøtende 600D polyesterstoff.

Setet er plassert lenger fremme i forhold til andre rullatorer, for å gi deg større benplass når du går.

Kurven har en lomme med glidelås for verdisaker, og et 360° refleksbånd som garanterer god synlighet når du er ute å går etter mørkets frembrudd.

Mer om tekstilpakken »

Trionic bremsenivå

Avtagbare hjul

Avtakbare hjul.
Lett å transportere.

Walkeren har avtagbare hjul med hurtigutløsende spake/håndtak.

Du kan raskt og lettvint ta av hjulene for å minimere transportvekt og størrelse..

Video »

Avtagbare hjul

Ergon GP1 gripehåndtak.
Perfekt for hendene dine.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem.

Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Prisbelønte gripehåndtak »

Nyt å være utendørs

Jevn kjøring.
Skånsom mot leddene dine.

Takket være synkronstyringen, de luftfylte dekkene* og de større hjulene, gir Walkeren deg en svært behagelig tur, og du unngår unødvendig smerte og ubehag i hendene, albuene og skuldrene dine. *Walker 12er/14er.

Lær mer »


Nye 2017-modeller av Walker 12er & 14er

For 2017 har Trionic utviklet nye modeller av Walker 12er og Walker 14er, med enda flere unike tilleggsfunksjoner. Den nye Walker 12er er 0,5 kg lettere, og Walker 14er er 0,8 kg lettere.

Oppgrader håndtakene dine

Trionic Flex.
Forbedret ytelse.

En tradisjonell 4-hjulsrullator får alltid problemer når du går på ujevnt underlag, ettersom en av de fire hjulene før eller senere mister kontakten med underlaget. Den nye Trionic Flex-funksjonen gir Walker 12er & 14er litt ekstra torsjonsfjæring, slik at den holder seg stående på alle 4 hjulene.

Alle produkthyhetene i 2017 »

Oppgrader håndtakene dine

100% rustfritt stål.
Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. For 2017 har Walker 12er og Walker 14er også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

Alle produkthyhetene i 2017 »

Oppgrader håndtakene dine

Trionic Primera dekk.
Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. Med nye dekk av typen Trionic Primera, er Walker 12er og Walker 14er lettere, mer komfortable og mykere å kjøre.

Alle produkthyhetene i 2017 »


Optimaliser Walkeren

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk*, slanger* og håndtak, for å tilpasse Walker etter egne behov. *Walker 12er/14er.

Oppgrader gripehåndtakene dine

Håndtaks-alternativer.
Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5-8.5) og L (8.5-12,0).

Håndtaks-alternativer »

Oppgrader dekkene

Dekkalternativer 12"/14".
Optimaliser Walkeren.

Du kan velge mellom forskjellige dekk som passer ulike typer underlag og terreng, alt avhengig av hvor du skal bruke Walker 12er/14er

Dekkalternativer »

Oppgrader dekkene

Slange-alternativer 12"/14".
Luftfjæring.

Luftfylte slanger i dekkene sørger for en enkel, men effektiv fjæring. Du kan velge mellom to forskjellige slanger, fra produsentene CST og Schwalbe.

Slange-alternativer »

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.