Laget for å gå tur

Vi tror på kvalitet, gode tekniske løsninger og et godt gjennomtenkt design. Vi fokuserer hele tiden på nyskapning og å lage produkter der du kan prestere, og være aktiv – uten at det går på bekostning av det egentlig behovet for et hjelpemiddel.

Vi tilbyr deg produkter som fremhever fysisk- og mental velvære, gleden av å få være utendørs og muligheten for nye opplevelser og prestasjoner.

Vi ønsker at du skal nyte den beste produktopplevelsen markedet kan tilby i vår bransje, det ultimate hjelpemiddelet i urbane strøk, og ute i naturen.

Vi setter stor pris på alle våre kunder og omfavner ditt samarbeid, dine tilbakemeldinger og tanker ettersom de gjør vår visjon sterkere – å lage de beste rullatorene i verden.

Det er derfor vi ikke nøyer oss med annet enn det aller beste i alt vi foretar oss. Vi er ærlige, jobber hardt og vi har mot til å gjøre endringer på det vi kan, der vi kan.

Velkommen til vår verden av walkere!


Stefan & Johan

Trionic, Uppsala, Sverige

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.