Patent – Trionic synkronstyring

Rullatoren Trionic Walker er utstyrt med en synkronisert styrefunksjon (patentsøkt) som fullstendig eliminerer problemene med dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul.

Vibrerende & skjeve hjul

Dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul er ofte nevnt av rullatorbrukere som et klart problemområde. Når du går på ujevnt underlag med en 4-hjuls rullator, vil før eller senere et av svivelhjulene miste kontakten med bakken, begynne å spinne og gjenvinner bakkekontakten i en forskjøvet stilling. Som et resultat utsettes ofte rullatoren for en bråstopp, og det er en betydelig risiko for at brukeren tråkker feil eller til og med faller overende.


En ekte terrenggående maskin.

Trionic Syncro

Den nye rullatoren Trionic Walker er utstyrt med en synkronisert styrefunksjon (patentsøkt) som fullstendig eliminerer problemene med dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul.

Ved å sammenkoble svivelhjulene med løpehjul/reim styrer de to hjulene unisont.

Hvis ett av svivelhjulene plutselig mister kontakten med bakken, vil det andre hjulet fortsatt holde det i posisjon i ønsket gang-retning.

Et ytterligere løpehjul garanterer at du får samme type styring som på en bil, såkaldt «Ackermann-styring». Når du svinger, tillates innerhjulet å svinge med en litt skarpere vinkel enn ytterhjulet.

Takket være det smarte designet blir funksjonen til Trionics synkronstyring ikke berørt når du folder rullatoren ut eller sammen.Video

Se denne videoen for å se hvordan funksjonen synkrostyringen fungerer!Video

Denne videoen viser hvor rolig og jevnt Trionic Walker ruller på brostein i sammenligning med den harde og ubehagelige turen med en vanlig rullator!

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.