Patent — Trionic klatrehjul

Veloped er utstyrt med det unike og patenterte Trionic klatrehjulet som i stor grad øker muligheten til å overvinne forskjellige typer hindringer når du er ute å går.

Hindringer overalt

Å overvinne hindringer som fortauskanter, røtter og steiner er et svært vanlig problem blant rullatorbrukere. Hvis hindringen er høyere enn 2-4 cm (avhengig av hjulstørrelsen) trenger rullatoren å løftes for å kunne forsere hindringen. Brukeren tvinges til å løfte rullatoren, eller til å utføre en eller annen manøver for å overvinne hindringen, rullatoren har mistet hovedfunksjonen sin fullstendig som et hjelpemiddel.


En ekte terrenggående maskin.

Klatreevne & fjæring

Veloped er utstyrt med Trionic klatrehjul som i stor grad øker muligheten til å overvinne forskjellige typer hindringer når du er ute å går.

Ved å fordele belastningen på to hjul, som er noe forskjøvet i kjøreretningen, blir klatresekvensen fordelt på to trinn. Klatreegenskapene økes ytterligere gjennom en vinklet koblingsarm som bruker skyvekraften tilført fra brukeren.

Det gir Veloped en unik egenskap, evnen til å klatre over en 13 cm høy hindring, for eksempel et høyt fortau eller stein.

Når lavere hindringer forseres, for eksempel et nedsenket fortau på et fotgjengerfelt, trenger du kun en brøkdel av skyvekraften i motsetning til hva et enkelt hjul krever.

Den bevegelige koblingsarmen gir i tillegg fjæring. På ujevnt underlag dreies den hele tiden og gir fjæring til rullatoren. Fjæringen forvandler en tur i terrenget med Velopeden til ren nytelse.Video

Se videoen og du vil se hvordan Veloped enkelt overvinner fortauskanter og andre hindringer.


En ekte terrenggående maskin.

Justering av hjulet

Trionic klatrehjul er i tillegg justerbart til forskjellige forhold og terreng.

For overlegen manøvrerbarhet, enkel sving og med opprettholdt klatrekapasitet heves forhjulene med et enkelt justeringshåndtak.

I den andre posisjonen, i all-terrain-modus, har hjulet en fjæring/klatrefunksjon med økt retningstabilitet, perfekt for en tur i skog og mark.

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.