Veloped & Walker — Laget for å gå på tur

Velkommen til Trionic - Din leverandør av høykvalitets og unike mobilitetshjelpemidler. Våre svenske rullatorer og walkere fremmer din mobilitet, helse og glede av å være utendørs. På Trionic finner du rullatorer og walkere med hjul, luftfylte dekk, trommelbremser og patenterte løsninger som Trionic klatredekk og Trionic synkronstyring.

Vårt tilbud:

  • Velopeden er faktisk den eneste ekte off-road-walkeren på markedet, og det moderne alternativet til en rullator.
  • Walkeren er den nye premiumklassen blant rullatorer, den gir deg en flott utendørsopplevelse og et meget høyt komfortnivå.

Vi ønsker at du skal nyte den beste produktopplevelsen på markedet innen vårt felt, det ultimate mobilitetshjelpemidlet til urbane- og friluftsområder.

Din fremkommelighet betyr alt for oss

Vi tror på bra kvalitet, gode tekniske løsninger og et gjennomtenkt design. Fokuset vårt er innovasjon og å skape produkter som du kan være aktiv med uten å kompromittere med ditt egentlige behov. Våre kunder er viktige for oss, og vi setter derfor stor pris på dine tanker og tilbakemeldinger.

Vår visjon: Å tilby deg de beste mobilitetshjelpemidlene i verden.

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.