Veloped – funksjoner & egenskaper

Nyt å være utendørs.

Luftfylte dekk Forenkler turen din.

Konvensjonelle rullatorer har steinharde helstøpte dekk som ikke gir noen form for komfort når du går på brostein, grus eller ujevnt underlag. Bruk av en konvensjonell rullatorer forårsaker ofte kraftige smerter i hendene, albuer og skuldre.

Veloped er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å plages av smerter og ubehag.

Luftfylte dekk »

Nyt å være utendørs

All-terrain-design.
Nyt å være utendørs.

Konvensjonelle rullatorer med 4 hjul har ikke terrenggående egenskaper. På ujevnt underlag vil én av de fire hjulene før eller senere miste bakkekontakten, og rullatoren begynner å velte eller bråstopper.

Takket være sitt 3-hjuls design, det patenterte klatrehjulet og de betydelig større hjulene, er Veloped den eneste virkelige terrenggående walker/rullatoren i verden. Når du går i ujevnt og ulendt terreng, slår Veloped en hvilken som helst rullator, bestandig.

Video »

Hjulstørrelsen har betydning

Trionic klatrehjul. Overvinn alle hindringer.

Å overvinne hindringer som fortauskanter, røtter og steiner er et svært vanlig problem blant rullatorbrukere. Hvis hindringen er høyere enn 2-4 cm (avhengig av hjulstørrelsen) trenger rullatoren å løftes for å kunne forsere hindringen.

Med Veloped sin unike og patenterte Trionic klatrehjul vil du enkelt forsere opp til 15 cm høye hindringer som fortauskanter, steiner og røtter uten å overhode måtte løfte Velopeden.

Video »


Skyv setet frem. Nyt en oppreist kroppsholdning.

Mange rullatorbrukere går med kroket rygg, som naturligvis er veldig slitsomt og ergonomisk ufordelaktig. Dette forårsakes ofte av at setet på konvensjonelle rullatorer er plassert for nærme beina, og at det ikke er tilstrekkelig plass til beina når du går. Som et resultat må brukeren gå for langt bak rullatoren, og den bøyde holdningen kommer automatisk.

Med setet skjøvet fremover gir Veloped godt med plass til å gå på innsiden av rammen. Dette betyr at du kan gå nærmere håndtakene som automatisk resulterer i en mer oppreist og ergonomisk korrekt kroppsholdning.

Det U-formede og ergonomiske gripehåndtaket gir flere gripe-posisjoner, og når du sitter fungerer det som ryggstøtte. Gripehåndtaket kan fritt høydejusteres for å passe kroppshøyden din perfekt.

Ergonomiske fordeler »

Skyv setet frem

Hjulstørrelsen har betydning

12" eller 14" store hjul. Ytelse er alt.

Et stort hjul yter bare rett og slett bedre enn et lite hjul. Med de 12”/31 cm eller 14”/36 cm store hjulene vil du forsere hindringer og ulendt terreng, og komfortnivået ditt vil øke på ethvert ujevnt underlag.

Hvorfor større hjul? »

Sammenleggbar ramme for smale passasjer

Sammenleggbar ramme. Enkel oppbevaring.

Ved å trykke å knappene på teleskopstangen, kan du folde sammen Veloped i to trinn.

Når halvveis sammenfoldet, ruller den fortsatt når du skyver den, og du kan enkelt forsere smale døråpninger etc.

Lær hvordan å folde sammen »

All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Optimal safety »


5 Veloped-modeller. Forskjellige seter, kurver & bager.

Trionic tilbyr 5 Veloped-modeller som er utstyrt med forskjellie tekstilpakker for å tilpasses forskjellige aktiviteter:

  • Veloped Sport — for treningsturer
  • Veloped Tour — for hverdagslige aktiviteter
  • Veloped Trek — for fotturer og reiser
  • Veloped Golf — golf walkeren
  • Veloped Jakt — for jakt

Klikk på knappene nedenfor for å se de forskjellige Veloped-modellene og tilhørende tekstilpakker!

Veloped Sport » Veloped Tour » Veloped Trek » Veloped Golf » Veloped Jakt »

Trionic bremsehåndtak

Avtagbare hjul

Avtakbare hjul.
Lett å transportere.

Velopeden har avtakbare hjul med trykknappopererte hurtigutløsningsakslinger, og du kan raskt og enkelt ta av hjulene for å minimalisere transportvekten og størrelsen.

Legg den i bilen din »

Avtagbare hjul

Ergon GP1 gripehåndtak.
Perfekt for hendene dine.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem. Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Prisbelønte gripehåndtak »

Trionic bremsenivå

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »


Nye veloped-modeller i 2017/2018

For 2017/2018 har Trionic utviklet nye veloped-modeller med flere unike tilleggsfunksjoner. De nye velopedene er lettere og har enda bedre egenskaper.

Ny veloped-rammme

Ny veloped-ramme.
Sterkere, stiligere, bedre.

For 2017/2018 har Trionic utviklet en helt ny veloped-ramme. Rammen er sveiset fra unike hydroformede rør av 6061-legering, som garanterer deg år etter år med hardt bruk. Med tolags pulverlakkering og stilig merking får velopeden et imponerende utseende.

Alle produkthyhetene i 2017/2018 »

Oppgrader håndtakene dine

100% rustfritt stål.
Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål.

Fra 2017/2018 har de nye veloped-modellene også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

Alle produkthyhetene i 2017/2018 »

Trionic X-Country dekk

Trionic X-Country dekk.
Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. Velopeds nye Trionic X-Country dekk er lettere, som gir et høyere komfortnivå og et bedre grep på underlaget.

Alle produkthyhetene i 2017/2018 »

Optimalisere Velopeden din

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk, slanger og gripehåndtak, for å tilpasse din Veloped etter dine behov.

Oppgrader gripehåndtakene dine

Håndtaks-alternativer.
Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5-8.5) og L (8.5-12,0).

Håndtaks-alternativer »

Oppgrader dekkene

Dekkalternativer.
Optimalisere farkosten din.

Du kan velge mellom forskjellige dekk som passer ulike typer underlag og terreng, alt avhengig av hvor du skal bruke Veloped.

Dekkalternativer »

Oppgrader dekkene

Slange-alternativer.
Luftfjæring.

Luftfylte slanger i dekkene sørger for en enkel, men effektiv fjæring. Du kan velge mellom to forskjellige slanger, fra produsentene CST og Schwalbe.

Slange-alternativer »

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.