Trionic Walker rullator

— Den nye premium-klassen blant rullatorer

Leter du etter en rullator som gir en komfortabel tur, og som er riktig utformet for utendørsbruk? La oss presentere den nye Trionic Walker rullatoren!


En ekte terrenggående maskin.

Den ekte premium rullatoren

Du er unik - det bør også rullatoren din være!

Den banebrytende Trionic Walker er den nye premium-klassen blant rullatorer. Walkers design fremmer en aktiv livsstil og bringer rullatoren inn i det 3. årtusen.

Trionic Walker rullatorer kommer med flere nyheter; synkronstyring, All-Terrain bremser, luftfylte eller "Supersoft" PU-dekk, ramme i kun aluminium og flere oppgraderings-alternativer.

Avhengig av dine foretrukne bruksområder, kan du velge mellom 3 forskjellige modeller;

 • Walker 9er med 9"/23 cm store hjul og SuperSoft PU-helstøpte dekk.
 • Walker 12er med 12"/ 31 cm store hjul og luftfylte dekk.
 • Walker 14er med 14"/ 36 cm store hjul og luftfylte dekk.
Trionic Walkere er alle utstyrt med en synkronisert styringsfunksjon som fullstendig eliminerer problemene med dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul (patentsøkt).

En ekte terrenggående maskin.

Vær aktiv — Forbli aktiv

Vi støtter deg på veien til en aktiv og mobil fremtid.

Sett deg selv som mål å gå litt mer enn du vanligvis gjør på en daglig basis. Gå til butikken eller ta en spasertur i parken.

Våre rullatorer er spesielt utformet for utendørsbruk og de fremmer både din mobilitet og helsen din!Unike funksjoner

Som Trionic-designere nøyer vi oss ikke oss med annet enn det aller beste i alt vi skaper.

Se videoen for å lære mer om de unike funksjonene til Trionic Walker rullatorene!


En ekte terrenggående maskin.

Nyt å være utendørs.

Å tilbringe tid i naturen lader opp batteriene dine, og det gir deg positiv og grønn energi til å mestre hverdagen på en enklere måte.

Å være utendørs er beroligende, det helbreder, og det gir deg fornyet energi. Det forbinder intellektet med sjelen og det bringer kroppen tilbake i likevekt.

Bildet viser Thomas Niebergall som er ute å går med sin Walker 14er rullator i Schleswig-Holstein i Tyskland.


En ekte terrenggående maskin.

På tur i bygatene

Handle mat, besøke venner og familie eller bare nyte byen til fots.

Walker Rullator vil være din trofaste støtte i urbane områder.


En ekte terrenggående maskin.

Trionic Syncro — Patent

Dekkvibrasjoner og skjeve svivelhjul er ofte nevnt av rullatorbrukere som et klart problemområde. Når du går på ujevnt underlag med en 4-hjuls rullator, vil før eller senere et av svivelhjulene miste kontakten med bakken, begynne å spinne og gjenvinner bakkekontakten i en forskjøvet stilling. Som et resultat utsettes ofte rullatoren for en bråstopp, og det er en betydelig risiko for at brukeren tråkker feil eller til og med faller overende.

Den nye Trionic Walker er utstyrt med en synkronisert styringsfunksjon som eliminerer problemene med dekkvibrasjoner og svivelhjul.

Ved å sammenkoble svivelhjulene med løpehjul/reim styrer de to hjulene unisont. Hvis ett av svivelhjulene plutselig mister kontakten med bakken, vil det andre hjulet fortsatt holde det i posisjon i ønsket gang-retning.

Et ytterligere løpehjul garanterer at du får samme type styring som på en bil, såkaldt «Ackermann-styring». Når du svinger, tillates innerhjulet å svinge med en litt skarpere vinkel enn ytterhjulet.

Takket være det smarte designet blir funksjonen til Trionics synkronstyring ikke berørt når du folder rullatoren ut eller sammen.En veldig behagelig tur

Takket være de luftfylte dekkene, synkronstyringen og de større hjulene, gir Walker en meget enkel og behagelig tur.

Se videoen, så ser du hvor rolig og kontrollert Walker ruller på brostein, sammenlignet med den humpete og ubehagelige turen til en konvensjonell rullator!


En ekte terrenggående maskin.

Luftfylte dekk — Topp komfort

Konvensjonelle rullatorer har steinharde helstøpte dekk som ikke gir noen form for komfort når du går på brostein, grus eller ujevnt underlag. Mange rullatorbrukere tvinges til å lide seg gjennom en tur bare for å komme seg på butikken, og regelmessig bruk av rullator fører ofte til sterke smerter i hender, albuer og skuldre.

Walker 12er og Walker 14er er utstyrt med luftfylte dekk. Det er flere fordeler med luftfylte dekk, de gir en myk og behagelig tur og en uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å lide av smerter og ubehag i hender, albuer og skuldre når du går på ujevnt underlag.

Trionic tilbyr deg forskjellige dekkvalg, og du kan velge det riktige dekket til din Walker 12er/14er, alt i henhold til dine krav og ditt foretrukne turterreng. Du kan velge mellom luftfylte dekk fra høykvalitetsprodusenter som Schwalbe, Continental, Innova og Diamond.

Walker 9er er utstyrt med helstøpte SuperSoft PU dekk som er ca. 50% mykere enn de helstøpte dekkene på konvensjonelle rullatorer.


En ekte terrenggående maskin.

Større hjul

Hvordan en rullator eller walker oppfører seg er svært avhengig av hjulstørrelsen.

Dess større hjul, jo enklere er det å forsere hindringer og ujevnt underlag, samt at komfortnivået i tillegg øker med hjulstørrelsen.

Et større hjul yter rett og slett bedre enn mindre hjul, spesielt utendørs.

Konvensjonelle rullatorer har vanligvis bare 8"/20 cm små hjul som knapt klarer å overvinne mindre terskler.

Walkers har 9"/23 cm, 12"/31 cm eller 14 "/ 36 cm stor for- og bakhjul som standard, alt etter den valgte modellen.

Til sammenligning med konvensjonelle rullatorer med små hjul på 8”/20 cm, håndterer Walkere fortauskanter, brostein, grus og ujevnt underlag både enklere og mer komfortabelt takket være de større hjulene.


En ekte terrenggående maskin.

Tilleggsfunksjoner

Walker-rullatoren tilbyr flere unike og prestasjonsfremmende funksjoner og egenskaper:

 • Trinnløs høydejustering av håndtakene.
 • Sammenleggbar ramme og avtakbare hjul med hurtigutløser.
 • Setet plassert lengre fremme for bedre plass til beina når du går.
 • ATB — All-terrain bremser for optimal sikkerhet.
 • Designet i kun aluminium av høy kvalitet.
 • Kurv med glidelåslomme.
 • Kjøre- og parkeringsbrems.
 • Vinkeljusterbare håndtak.

Se alle funksjoner og egenskaper »Velg mellom 3 Walker-modeller

Trionic tilbyr 3 Walker modeller som har ulike størrelser på hjulene;

• 9"/23 cm     • 12"/31 cm     • 14"/36 cm


En ekte terrenggående maskin.

Walker 9er

Kombi-rullatoren

Walker 9er er det perfekte valget når du er på utkikk etter en rullator til både innendørs og utendørs bruk.

Med sine 9"/23 cm hjul og ekstra myke PU-dekk vil du glede deg over høy komfort og en velbalansert ytelse. Walker 9er er den mest kompakte modellen og den er lett og kompakt for enkel lagring og transport. Den er egnet for både innendørs- og utendørs bruk.

Takket være trommelbremsene er 9er utstyrt med helstøpte PU-dekk av en mye mykere blanding enn andre premium-rullatorer. Dekkene er ca. 50 % mykere enn konkurrentenes, og dette hever naturligvis komfortnivået ditt, når du for eksempel møter hindringer eller går på brosteinsbelagte gater. De har også en tydelig slitebane som gir et sikkert grep og optimal sikkerhet.

Walker 9er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Se alle Walker 9er modeller »En ekte terrenggående maskin.

Walker 12er

Utendørs rullatoren

Ser du etter en rullator som takler brosteinsbelagte og humpete gater?

Da vil Walker 12er være din trofaste følgesvenn når du beveger deg utendørs.

Med Trionic Walker 12er kan du gå opp et steg i hjulstørrelsen, til 12"/ 31cm, og denne modellen er en fantastisk utendørs-rullator. For å høyne komfortnivået ditt ennå et hakk, er Walker 12er utstyrt med luftfylte dekk. 12er er den perfekte følgesvenn for å gå ut å handle, til daglige spaserturer og for å nyte å være utendørs. Avhengig av hvor du stort sett bruker din Walker 12er, har du muligheten til å velge mellom 3 forskjellige dekk.

Den patenterte synkronstyringen, 12” store hjul og luftfylte dekk garanterer deg en svært komfortabel tur, og den er perfekt for alle urbane- og utendørsområder.

Walker 12er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Se alle Walker 12er modeller »


En ekte terrenggående maskin.

Walker 14er

Terminator

Når du ønsker ingenting annet enn det beste. Tronic Walker 14er er verdens første rullator med 14" store hjul.

Ved å introdusere Trionic Walker 14er, tar Trionic enda et steg inn i fremtiden. Det er første rullatoren noensinne med 14" store hjul (36 cm). Et stort hjul yter bare rett og slett bedre på ujevnt underlagl. Med Walker 14er får du en enestående rullator opplevelse.

Vi kaller den «terminator» ettersom den parkerer alle andre rullatorer. Denne maskinen gjør at du kan gå lengre avstander raskere, og lettere!

Walker 14er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Se alle Walker 14er modeller »

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.