Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Veloped Tour 12er M svart/refleks/rød

12"/31 cm hjul • Luftfylte dekk • Høyde på håndtak 75-95 cm • Kroppshøyde 150-189 cm • sete, kurv og regntrekk

SKU: 11-00-107
Lagerstatus: På lager
Velg foretrukne håndtak
Velg foretrukne dekk
Velg foretrukne slanger
9.008 kr
Eksklusive moms

Veloped Tour 12er størrelse M

Med Veloped Tour får du glede av daglig komfort og bekvemmelighet. Den er særdeles velegnet til en spasertur i parken, en tur på butikken og til hverdagsaktiviteter. Den romslige kurven får plass til dagligvarene fra butikken, og det å kjøre dem hjem er en glede med alle de fordelene du har med klatrehjulet og luftfylte dekk.

For å gi optimal sittekomfort, har setedybden har blitt økt til 30 cm.

Veloped Tour er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Dimensjoner & vekt

Årsmodell 2019
Størrelse M
Høyde på håndtak 75-95 cm
Kroppshøyde
150-189 cm
Maks brukervekt
150 kg
Guarantee 10 år eks. deler som er utsatt for normal slitasje
For å se alle dimensjoner, vekten og alle tekniske detaljer for denne modellen,klikk på den andre fanen ovenfor.
Veloped Tour 12er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Funksjoner & egenskaper

Veloped Tour 12er er utstyrt med følgende funksjoner og egenskaper

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Ytelse er alt.

Et stort hjul yter bare rett og slett bedre enn et lite hjul. Med de 12”/31 cm store hjulene forserer du hindringer og ulendt terreng, og komfortnivået ditt vil øke på enhver ujevn overflate.

Hvorfor større hjul? »
Sammenleggbar ramme

Sammenleggbar ramme. Enkel oppbevaring.

Ved å trykke å knappene på teleskopstangen, kan du folde sammen Veloped i to trinn. Når halvveis sammenfoldet, ruller den fortsatt når du skyver den, og du kan enkelt forsere smale døråpninger etc.

Lær hvordan å folde sammen »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overvinn alle hindringer.

Med det unike og patenterte Trionic klatrehjulet vil du enkelt forsere opp til 13 cm høye hindringer som dumper, steiner og røtter uten å overhode måtte løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skyv setet frem. Nyt en oppreist kroppsholdning.

Når setet er skjøvet fremover gir Veloped rikelig med gangeplass inne i rammen. Dette betyr at du kan gå nærmere håndtakene som automatisk resulterer i en mer oppreist og ergonomisk korrekt kroppsholdning. Det U-formede og ergonomiske gripehåndtaket gir flere gripe-posisjoner, og når du sitter fungerer det som ryggstøtte. Gripehåndtaket kan fritt høydejusteres for å passe kroppshøyden din perfekt.

Ekstra fordeler »
Skyv setet frem

Luftfylte dekk

Luftfylte dekk. Ytelse er alt.

Veloped Tour 12er er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å lide av smerter og ubehag.

Utmerket komfort »
All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Valgfri sikkerhet »
Trionic bremsehåndtak

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »

Skyv setet frem

Komfortabelt sete & kurv. Vannavstøtende og slitesterk.

For å gi optimal sittekomfort, har setedybden har blitt økt til 30 cm. Det lengre setet i kombinasjon med stive plastspiler gir tilstrekkelig støtte langs med bena.

Den romslige kurven har en lomme med glidelås for småting, med et integrert regndekke.

Et ekstra avtakbart regndekke er inkludert med Veloped Tour.

Mer om tekstilpakken »

Avtakbare hjul

Avtakbare hjul. Lett å transportere.

Veloped Tour 12er har avtakbare hjul med trykknappopererte hurtigutløsningsakslinger, og du kan raskt og enkelt ta av hjulene for å minimalisere transportvekten og størrelsen.

Legg den i bilen »
Prisbelønte gripehåndtak

Prisbelønte gripehåndtak. Perfekt til hendene.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem. Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Ergon GP1 gripehåndtak »
All-terrain-design

All-terrain-design. Nyt å være utendørs.

Takket være sitt 3-hjuls design, det patenterte klatrehjulet og de betydelig større hjulene, er Veloped den eneste virkelige terrenggående walker/rullatoren i verden. Når du går i ujevnt og ulendt terreng, slår Veloped en hvilken som helst rullator, bestandig.

Terrenggående egenskaper »

Ny veloped-ramme

Ny veloped-ramme. Sterkere, stiligere, bedre.

Til Veloped-serien 2017/2018, har vi utviklet en helt ny ramme. Rammen er sveiset fra unike hydroformede rør av 6061-legering, som garanterer deg år etter år med hardt bruk. Med tolags pulverlakkering og stilig merking, får velopeden et imponerende utseende.

Ny veloped-ramme »
100% rustfritt stål

100% rustfritt stål. Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. Fra 2017 har de nye veloped-modellene også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

100% rustfritt stål »
Trionic X-Country dekk

Trionic X-Country dekk. Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. For deg er de nye Trionic X-Country dekkene lettere, de har et høyere komfortnivå og et bedre veigrep.

Trionic X-Country dekk »

Tilpass din Veloped Tour 12er

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk, slanger og gripehåndtak, for å tilpasse Veloped Tour 12er etter dine behov.

Håndtaks-alternativer

Håndtaks-alternativer. Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5 - 8,5) og L (8,5 - 12,0).

Håndtaks-alternativer »
Dekkalternativer

Dekkalternativer. Optimalisere farkosten din.

Du kan velge mellom tre forskjellige dekk som passer ulike typer underlag og terreng, alt avhengig av hvor du skal bruke Veloped Tour 12er.

Dekkalternativer »
Slange-alternativer

Slange-alternativer. Luftfjæring.

Luftfylte slanger i dekkene sørger for en enkel, men effektiv fjæring. Du kan velge mellom to forskjellige slanger, fra produsentene CST og Schwalbe

Slange-alternativer »

User Guides

Dokumentasjonen for dette produktet inkluderer manualene og instruksjonene opplistet nedenfor. Du kan velge å vise dokumentasjonen online eller laste det ned til lokalt bruk.

Kundeomtaler

Priscilla
FRIHET!
Jeg søkte på nettet og kontaktet australske hjelpemiddelsselskaper i forsøket på å finne en «off-road-rullator», som mannen min kunne bruke rundt huset på gården. Mens han har en firhjuling og en traktor for å komme rundt på gården, måtte han stole på stokken i hagen og i bodene ettersom en vanlig innerullator ikke hadde klart oppgaven. Jeg kjøpte den som en overraskelse. og han var veldig glad for å teste den ut med gode resultater, det har gitt ham mer frihet til å komme seg rundt omkring. Når det gjelder frakten, så er det vel bare fantastisk å se den reise fra Sverige til Australia, og i tillegg komme frem to 2 dager før leveringsdatoen. Godt gjort Trionic.
Haz
Dette fantastiske kjøpet har gitt meg et nytt liv.
Jeg er en relativt ung kvinne som har blitt funksjonshemmet med dårlig mobilitet de siste 3 årene eller der omkring. Jeg visste at jeg trengte noe å støtte meg på når jeg er ute og går eller skal bære ting, men tradisjonelle gåhjelpemidler ga meg følelsen av å være hjelpeløs, for å si mildt. Da oppdaget jeg Veloped og jeg kan nesten ikke tro hvor fantastisk den er. Utseende = helt trendy. Velopeden har definitivt tiltrukket seg mye oppmerksomhet siden jeg kjøpte den. Pris = et kjøp som nok må vurderes av mange, men vel verdt det! Særlig hvis du utnytter muligheten med gratis debetalinger. Fleksibilitet = helt fantastisk. Velopeden snur på en femøring. Så lett å manøvrere at jeg lurer på hvordan jeg klarte meg uten. Kurven foran er virkelig nyttig, og å kunne sitte på et solid og komfortabelt sete er helt briljant. Samlet = jeg er absolutt overbegeistret over kjøpet mitt. Selv før jeg hadde gjennomført kjøpet, svarte Stefan meg øyeblikkelig, han svarte fullt ut på alle de spørsmålene jeg hadde. Dette var veldig viktig for meg, og det viste seg at selskapet har tillit til egne produkter. Jeg har hatt den nå i ca. 4 uker, og deler denne tilliten uforbeholdent. Den kom veldig raskt, fra bestilling til levering gikk det bare 3 dager. Den var godt pakket, og var så enkel å sette sammen at den var klar til bruk på mindre enn 15 minutter. Selv om den egentlig ikke foldes sammen, er det lett å redusere bredden og gjøre håndtakene lavere så det passer greit i baksetet på en Toyota Aygo. Jeg absolutt henrykt.
Karen
Fantastisk produkt!
Veloped Tour er rullatorens Rolls Royce (det er faktisk ikke riktig å kalle den en rullator - den er så mye mer enn det). Jeg tenkte lenge og vel på å kjøpe en Veloped, ettersom den ikke er billig, men jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe en. For en som meg som har bevegelseshemninger, er den en gudegave. Den er solid men lett å skyve, og setet er svært komfortabelt. Kurven har plass til mye, noe som gjør den til en glede å gå på butikken med. Det oppfører seg utmerket både i butikker og utenfor veien, og du unngår skjelvingen du får på ujevnt underlag med en tradisjonell rullator. Den kan foldes sammen og passer inn i bagasjerommet på min Meriva, og nå ville jeg ikke gått noe sted uten. Jeg har ingen problemer med å anbefale Velopeden og bedriften som oppfant denne. Stefan er så hjelpsom og ga meg muligheten til å prøve den en dag, og returnere den gratis hvis jeg var ikke fornøyd med den. Utmerket service og fantastisk produkt!
Loeb
Enestående
Selv om Veloped Tour er en kostbar investering, er den vel verdt det. Den har gitt meg mobilitet som ingen andre rullatorer gir. Jeg kan nå navigere i ujevnt terreng, på brosteinsgater, over fortauskanter og selv hull i gaten med letthet. Jeg skal ta den med meg til Europa for bruke den på et elvecruise fra Budapest til Praha. Forhåpentligvis vil det føre til at jeg holder tritt med gruppen under gåturer. Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere for dette fantastiske produktet.
Janet
Strålende produkt
Etter å ha kjøpt en Veloped Tour i 2014 nølte jeg ikke med å kjøpe 9-er rullatoren som støtte her hjemme i huset. Den er mye kraftigere enn andre walkere jeg har prøvd for å hjelpe meg med balansen, som er påvirket av MS. Selv om den koster mer enn andre walkere er den vel verdt pengene. Supporten jeg fikk online av Stefan var virkelig behjelpelig. Jeg har ingen problemer med å anbefale dette produktet. Janet Berry
Dr.adelbert
Den nye balansefølelsen
Min svigerfar er 86 år ung, og har visuelle- og balanseproblemer. Når han går (som en pingvin), med bena fra hverandre og med sprikende armer, må han konsentrere seg voldsomt om balansen, noe som gjør ham så utmattet at han begynner å snuble etter 2-500 m. Så etter 1000 m er det stopp, han må sette seg ned for ikke å falle bakover. Vi kunne ikke gå lengre turer sammen med ham fordi det ble så strabasiøst. Vi tilbragte vinteren i Spania ved Middelhavet, og kjøpte velopeden. Han sier selv at den er det beste man kan ønske seg for å komme ut blant folk igjen uten problemer. Nå kan han gå 7 til 10 km uten svakhetstegn, og han nøt den hver dag på strandpromenaden. Det viktigste etter å spise og sove er Velopeden hans. Takk for den supre ideen med doble hjul, fortauskantene har rett og slett forsvunnet.
Michael
Jeg som sliter med Parkinsons kan igjen gå lengre avstander i skog og mark.
Når jeg er ute å går, er velopeden min pålitelige partner. Spesielt nå etter bytte til enhåndsoperert friksjonsbrems (som på en sykkel), føler jeg meg veldig trygg selv når jeg går i nedoverbakker. Som en med Parkinsons, har jeg til nå bare kunnet gå noen hundre meter med en eller to gåstaver. Med Velopeden, kan jeg øke radiusen til mer enn 1000 m.

Jeg takker Mr. Kindberg for hans vennlige og hjelpsomme støtte med alle spørsmål og problemer. Tusen takk! Michael Köplin
Lucia
Trionic betyr frihet for meg.
Som en entusiastisk turgåer, som også liker å gå på tur med hunden gjennom skoger og mark, måtte jeg gi opp denne gleden på et tidspunkt på grunn av en progressiv muskelsykdom. En rullator jeg kjøpte fra et annet skandinavisk merke, kunne holde meg i gang i byen, men gå på brostein har vært en vanskelig oppgave. Forskningen min på Internett førte meg til Veloped, etter den tid har jeg og hunden min vært glade igjen. Litt senere, kom de smarte svenskene med Walker på markedet og jeg supplerte 12er Walker til flåten. Disse er optimale i byen, slik at jeg nå er perfekt utstyrt til alle anledninger. Kundeservicen er også veldig gode - rask, kompetent og ukomplisert - anbefales på det sterkeste!
Tatjana
Det kan ikke bli bedre!
Jeg vil aldri gi slipp på det flotte verktøyet som har gitt meg så mye livsglede tilbake! På grunn av multippel sklerose klarte jeg dessverre ikke å bevege meg i naturen lenger. Dette førte til stor irritasjon når jeg var på ferie ved Nordsjøen. Ingen turer på langs stranden, i skogen eller på stier gjennom åkrene - verken rullatoren eller rullestolen var til hjelp... Inntil jeg oppdaget Veloped! Tre ganger har vi nå vært på veien med velopeden i ulikt terreng. Det finnes ikke et underlag der Velopeden ikke får grep, den bremser selv på is! Antageligvis på grunn av annen kroppsholdning kunne jeg gå mye lengre enn den vanlige distansen. Hvorfor visste jeg ikke om dette tidligere?!?! Dette fantastiske produktet burde være kjent for alle funksjonshemmede som liker å være ute i naturen, eller gå på mer krevende underlag som brostein, grus eller ujevne stier med mange hindringer. Det ga meg tilbake så mye livskvalitet! Mange takk, Mr. Kindberg! Den særdeles gode kvaliteten og mulighetene den gir rettferdiggjør prisen.
Jo
Utstyret som virkelig har forandret livet mitt!
Jeg fikk en alvorlig ryggskade i februar 2009, bare ved å skli på en isete sti.
Over natten gikk jeg fra å være en uavhengig, hardt arbeidende, aktiv 43 åring, til å bli innlagt på sykehus i en måned, sengeliggende i 3 måneder, og rekonvalens med snille venner i 9 måneder, før jeg til slutt var frisk nok til å flytte hjem igjen - i rullestol, med et tilpasset kjøretøy og en el-scooter for så lange turer utendørs, som skaden tillot.
Jeg var etterlatt kronisk funksjonshemmet, med et delvis lammet ben - og en veldig sårbar rygg/ryggrad.
I tillegg til de fysiske skadene, fant jeg det vanskelig å takle det følelsesmessige «klusset».
Før skaden jobbet jeg med barn med spesielle behov, jeg var ganske vant til stigmatiseringen som følger med det å være funksjonshemmet, men å oppleve vanskelighetene med å komme seg rundt i en verden tilrettelagt for funksjonsfriske, fikk frustrasjonsfølelsene frem, jeg ble utmattet av innsatsen, i tillegg til å bli passe forbanna - for å si det mildt! Den gradvise rehabiliteringen involverte søken etter, og kjøp av forskjellig utstyr som påkrevd ... startet med en rullestol, deretter en el-scooter... og til slutt ble ble jeg enig med konsulenten, at i 2010 kunne jeg prøve å lære å gå igjen.
Problemet var, at jeg bor svært landlig til på en gård, omgitt av skog og mark - som ofte er gjørmete og vått (dette er tross alt England!).
Jeg prøvde en vanlig rullator i begynnelsen - men den taklet ikke det ujevne underlaget, og jeg var livredd for å skli ettersom dekk og bremser virket utilstrekkelige, og ryggen fikk brutal medfart over humpene... Scooteren strevde imidlertid også med terrenget - så i ren desperasjon, skrev jeg «all-terrain rollator» i søkemotoren på PC-en - og der dukket VELOPEDEN opp!
Den så ut som alt jeg var ute etter - kombinert i ett stykke utstyr.
Var dette for godt til å være sant?
Jeg bestilte en på prøve for en helg... og kan ærlig si, det begynte å forandre livet mitt.
Dimensjoner & vekt
Rammestørrelse: M
Høyde på håndtak 75 - 95 cm
Anbefalt kroppshøyde: 150 - 189 cm
Lengde: 102 cm
Bredde: 76 cm
Grep bredde (midtpunkt): 48 cm
Setehøyde: 58 cm
Setebredde: 44 cm
Setedybde: 30 cm
Størrelse sammenfoldet
Høyde: 75 cm
Lengde: 106 cm
Bredde: 42 cm
Transportstørrelse — sammenfoldet med hjulene av
Høyde: 59 cm
Lengde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transportvekt — uten hjul
Transportvekt 7,7 kg
Brukervekt
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt
Totalvekt: 12,7 kg
Tekstildeler - sete & kurv
Sete: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Setetrekk: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Kurv: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Reflekser: 3 reflekser på ramme- og 2 på håndtakene
Hjul
Hjulstørrelse: 12" / 31 cm
Dekktype: Luftfylte / dekk + slange
Dekk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi m/. Schraeder/bilventil
Dekkdimensjon tommer: 12 x 2,2"
Dekkdimensjon mm: 310-57 (ytre breddediameter)
Felg: PA6+15%GF injeksjonsstøpt felg m/ 3 x 2 eiker laget av glassfiber i forsterket høykvalitets nylon-plast
Kulelager: Rustfritt stål / 2 stk per hjul
Dekkalternativer: • Schwalbe Big Apple
• Kontinentale TourRide
Fjæring i ramme & gaffel
Ramme: 6061-T6 aluminium, laget av hydroformet, TIG-sveiset og varmebehandlede T6 aluminiumsrør (ingen plastdeler)
Gaffelfjæring: Trionic klatrehjul – patentert Laget av ekstruderte 6061-T6 aluminiumsdeler
Forstilling: Trionic-system m/ 2 kulelager
Bremser
Bremser: Trionic All-terrain trommelbremser.
Bremsehåndtak: Trionic bremsehåndtak i ren aluminium w. Kraton gummioverflate til fingrene
Bremsefunksjoner: Bevegelse & parkeringsbrems
Styre og håndtak
Styre: 6061-T6 aluminium (ingen plastdeler)
Håndtak: Ergon GP1 håndtaksstørrelse L 8.5 - 12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Håndtaks-alternativer (oppgrader):
• Ergon GP1 str. S 6,5 – 8,5
• Ergon GP1 BioKork str S 6,5 - 8,5
• Ergon GP1 BioKork str L 8,5 - 12
Laster
360 images