Returvilkår*

Returvilkår for 14-dagers angrerett*

I henhold til angrerettloven ved fjernsalg (EØS) har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varene.

Du må selv bære kostnadene ved returen og du har ansvaret for at varen blir returnert med forsvarlig innpakning og emballasje. Du kan bli holdt ansvarlig for skade på varer ved uforsiktig eller uforsvarlig retur. Send varen i originalforpakning godt emballert. Det anbefales at du sender varen i retur med et registrert pakkeprodukt med kollinnummer, i og med at du har bevisbyrden for at varen er sendt i retur.

Husk å legge ved kjøpsbevis, faktura eller annen dokumentasjon på at varen er kjøpt hos Trionic. Oppgi navn og adresse samt kontonummer for en tilbakebetaling.

Ønsket om retur av varer, og få kjøpsummen refundert skal rettes til:

Trionic Sverige AB, Märstagatan 8, SE-75323 Uppsala, Sverige
E-post: info@trionic.se
Telefon: + 46-8-522 100 50

Konsekvensene av en retur

I tilfelle av en effektuert vareretur er begge partene forpliktet til å returnere enhver mottatt ytelse, og kompensere den andre part for enhver avledet gevinst (f.eks. bekvemmeligheter ved bruk). Hvis du ikke er i stand til, helt eller delvis, å returnere mottatte varer, eller kun i stand til å returnere varene i svekket tilstand, da er du forpliktet til å betale erstatning for verditapet. Dette skal ikke gjelde dersom den reduserte tilstanden på varene kan tilskrives testing som kan ha vært utført i butikk hos forhandler. Du kan unngå forpliktelsene til betaling av erstatning for verditap, ved ikke å ta varene i bruk som om de var dine egne, eller ved å avstå fra enhver handling som kan svekke varens verdi.

Forsendelser til land utenfor EØS/EU

For enhver forsendelse til land utenfor EØS/EU tilbyr ikke Trionic returrett med mindre levert produkt er defekt, eller hvis levert produkt ikke samsvarer med det bestilte produktet.

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.