2017/2018 Trionic produktnyheter

For 2017/2018 har Trionic gjort en enorm prestasjon i å utvikle nye Veloped-modeller og nye versjoner av Walker 12er & 14er.

New Veloped-ramme

Ny Veloped-ramme

Trionic har utviklet en helt ny Veloped-ramme. Rammen er sveiset fra unike hydroformede rør av 6061-legering, som garanterer deg år etter år med hardt bruk.

Hydroforming oppnås ved å legge forhåndsformede rør i en form, deretter settes innsiden av røret under høyt trykk ved hjelp av en blanding av vann og olje. Hydroforming gjør at tverrsnittet av røret kan endres i lengderetningen, og det oppnås et optimalt styrke-til-vekt forhold.

Den nye Veloped-rammen har et 2-lags sølv metallic pulverlakkeringsbelegg, og et kult klistremerkesett som resulterer i et imponerende og sykkel-lignende utseende.


Nye dekk fra Trionic..

Nye dekk - Trionic Primera og Trionic X-Country

I nært samarbeid med en velrenommert sykkeldekkprodusent med høykvalitetsdekk, har Trionic nå utviklet dekk spesielt utformet for Velopeder og Walkere.

Trionic Primera dekk

Walker 12er og 14er er nå utstyrt med det nye Trionic Primera dekket. Primera dekket har et skjelett laget av en veve i høy kvalitet med 60 fine tråder per kvadrattomme (60 TPI), som gjør dekket lett, komfortabelt og punkteringsbestandig.

Den luftfylte delen av dekket fungerer som naturlig fjæring. Det glatte mønsteret passer til asfalt, brostein og harde underlag. Primera har punkteringsbeskyttelse – et belte med T-Guard, beige stripe på dekkssidene og reflekterende logoer som bedrer sikkerheten.

Trionic X-Country dekk

Alle Veloped-modellene er nå utstyrt med det splitter nye dekket, Trionic X-Country Det distinkte og terrengsykkel-lignende mønsteret på X-Country passer terrengbruk, stier, grus, snø og også asfalt og brostein.

Takket være den fleksible kjernen i dekket laget av vev på 60 TPI, gir X-Country en svært god fjæring, lav vekt og god styrke. Akkurat som Primera har X-Country punkteringsbeskyttelse – et belte med T-Guard, beige stripe på dekkssidene og reflekterende logoer som bedrer sikkerheten.


Rustfritt stål.

Trionic Flex

En tradisjonell 4-hjulsrullator får alltid problemer når du går på ujevnt underlag, ettersom en av de fire hjulene før eller senere mister kontakten med underlaget.

Trionic har utviklet en ny teknisk løsning kalt "Flex", der fire bølgefjærer er integrert mellom de to rammehalvdelene på Walkeren, og det X-formede foldekrysset. Den nye Trionic Flex-funksjonen gir Walker 12er & 14er litt ekstra torsjonsfjæring, slik at den holder seg på alle 4 hjulene.


Rustfritt stål.

100% rustfritt stål

Ettersom Velopeder og Walkere er ekte utendørsprodukter, har Trionic i mange år brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. For 2017 har Walker 12er/14er og alle Velopedene også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

Stefan Kindberg, Trionics produktutvikler, forklarer:
-"Ett enkelt kulelager laget av rustfritt stål koster 10,00 € i butikken, og ettersom Velopeden har totalt 13 kulelager, er den totale kostnaden ganske betydelig. Men siden Velopedene og Walkerne virkelig er ekte utendørsmaskiner, har vi besluttet å ikke spare på noe for å kunne tilby de beste kvalitetsproduktene tilgjengelig på markedet."


Rustfritt stål.

Veloped – 2018-modeller

Alle 2018-modellene av Veloped har følgende forbedringer:

• Ny ramme laget av hydroformet og butted 6061-T6 aluminiumsrør.
• Nye, lette Trionic X-Country dekk med punkteringsbeskyttelse, 60 TPI-kjerne, lyse striper på dekkssidene og reflekterende logoer.
• Nye CST-slanger som holder lengre på dekktrykket.
• Totalt 13 kulelager laget av rustfritt stål.
• Trykknapputløste hurtiglåsakslinger laget av 100% rustfritt stål (3).
• Nytt hjuloppheng for klatring laget av høyverdige 6061-T6 ekstruderte aluminiumsdeler.


Rustfritt stål.

2018-modeller Walker 12er & 14er

2018-modeller av Walker 12er & 14er har følgende forbedringer:

•    Lavere vekt: Walker 12er - 0,5 kg / Walker 14er - 0,8 kg
• Nye, lette Trionic X-Country dekk med punkteringsbeskyttelse, 60 TPI-kjerne, lyse striper på dekkssidene og reflekterende logoer.
• Nye CST slanger som holder lengre på dekktrykket.
• Totalt 8 kulelager laget av rustfritt stål.
• Trykknapputløste hurtiglåsakslinger laget av 100% rustfritt stål (3).
• Nye hurtiglåsstag til forhjulene som er enklere å betjene.


Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.