Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Veloped Trek 12er L navy/svart/gul

12"/31 cm hjul • Luftfylte dekk • Høyde på håndtak 77-97 cm • Kroppshøyde 185-205 cm • Sete, kurv, ryggsekk & seteveske

SKU: 11-00-112
Lagerstatus: På lager
Velg foretrukne håndtak
Velg foretrukne dekk
Velg foretrukne slanger
9.424 kr
Eksklusive moms

Veloped Trek 12er størrelse L

Veloped Trek er din ideelle følgesvenn for tur i skog og mark, og utforsking av den fantastiske naturen vår.

Last opp din Veloped Trek, og sett kursen mot spennende eventyr. Den tilbyr en menge av valgmuligheter for å bære på alt utstyret ditt når du er på vei ut for å utforske verden. Med sin allsidige setebag og rykksekk, er Veloped Trek din perfekte følgesvenn for fotturer, camping og reiser.

Veloped Trek er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også CE-merke.

Dimensjoner & vekt

Årsmodell 2019
Størrelse L
Høyde på håndtak 77-97 cm
Kroppshøyde
185-205 cm
Maks brukervekt
150 kg
Guarantee 10 år eks. deler som er utsatt for normal slitasje
For å se alle dimensjoner, vekten og alle tekniske detaljer for denne modellen,klikk på den andre fanen ovenfor.
Veloped Trek 12er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Funksjoner & egenskaper

Veloped Trek 12er er utstyrt med følgende funksjoner og egenskaper

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Ytelse er alt.

Et stort hjul yter bare rett og slett bedre enn et lite hjul. Med de 12”/31 cm store hjulene forserer du hindringer og ulendt terreng, og komfortnivået ditt vil øke på enhver ujevn overflate.

Hvorfor større hjul? »
Sammenleggbar ramme

Sammenleggbar ramme. Enkel oppbevaring.

Ved å trykke å knappene på teleskopstangen, kan du folde sammen Veloped i to trinn. Når halvveis sammenfoldet, ruller den fortsatt når du skyver den, og du kan enkelt forsere smale døråpninger etc.

Lær hvordan å folde sammen »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overvinn alle hindringer.

Med det unike og patenterte Trionic klatrehjulet vil du enkelt forsere opp til 13 cm høye hindringer som dumper, steiner og røtter uten å overhode måtte løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skyv setet frem. Nyt en oppreist kroppsholdning.

Når setet er skjøvet fremover gir Veloped rikelig med gangeplass inne i rammen. Dette betyr at du kan gå nærmere håndtakene som automatisk resulterer i en mer oppreist og ergonomisk korrekt kroppsholdning. Det U-formede og ergonomiske gripehåndtaket gir flere gripe-posisjoner, og når du sitter fungerer det som ryggstøtte. Gripehåndtaket kan fritt høydejusteres for å passe kroppshøyden din perfekt.

Ekstra fordeler »
Skyv setet frem

Luftfylte dekk

Luftfylte dekk. Ytelse er alt.

Veloped Trek 12er er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å lide av smerter og ubehag.

Utmerket komfort »
All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Valgfri sikkerhet »
Trionic bremsehåndtak

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »

Skyv setet frem

Sete, kurv, ryggsekk & bag. Vannavstøtende og slitesterk.

Det 25 cm dype setet kan skyves fremover for å gi deg større beinplass når du går.

Den romslige kurven har en lomme med glidelås for småting, med et integrert regndekke.

Ryggsekken passer fint i kurven, og med en glidelås i full lengde har du enkelt tilgang til hovedrommet.

Setebagen festes på setet og kan lett vippes fremover når du skal sette deg ned for en pause. Du kan også bruke den som skulderveske.

Mer om tekstilpakken »

Avtakbare hjul

Avtakbare hjul. Lett å transportere.

Veloped Trek 12er har avtakbare hjul med trykknappopererte hurtigutløsningsakslinger, og du kan raskt og enkelt ta av hjulene for å minimalisere transportvekten og størrelsen.

Legg den i bilen »
Prisbelønte gripehåndtak

Prisbelønte gripehåndtak. Perfekt til hendene.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem. Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Ergon GP1 gripehåndtak »
All-terrain-design

All-terrain-design. Nyt å være utendørs.

Takket være sitt 3-hjuls design, det patenterte klatrehjulet og de betydelig større hjulene, er Veloped den eneste virkelige terrenggående walker/rullatoren i verden. Når du går i ujevnt og ulendt terreng, slår Veloped en hvilken som helst rullator, bestandig.

Terrenggående egenskaper »

Ny veloped-ramme

Ny veloped-ramme. Sterkere, stiligere, bedre.

Til Veloped-serien 2017/2018, har vi utviklet en helt ny ramme. Rammen er sveiset fra unike hydroformede rør av 6061-legering, som garanterer deg år etter år med hardt bruk. Med tolags pulverlakkering og stilig merking, får velopeden et imponerende utseende.

Ny veloped-ramme »
100% rustfritt stål

100% rustfritt stål. Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. Fra 2017 har de nye veloped-modellene også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

100% rustfritt stål »
Trionic X-Country dekk

Trionic X-Country dekk. Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. For deg er de nye Trionic X-Country dekkene lettere, de har et høyere komfortnivå og et bedre veigrep.

Trionic X-Country dekk »

Tilpass din Veloped Trek 12er

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk, slanger og gripehåndtak, for å tilpasse Veloped Trek 12er etter dine behov.

Håndtaks-alternativer

Håndtaks-alternativer. Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5 - 8,5) og L (8,5 - 12,0).

Håndtaks-alternativer »
Dekkalternativer

Dekkalternativer. Optimalisere farkosten din.

Du kan velge mellom tre forskjellige dekk som passer ulike typer underlag og terreng, alt avhengig av hvor du skal bruke Veloped Trek 12er.

Dekkalternativer »
Slange-alternativer

Slange-alternativer. Luftfjæring.

Luftfylte slanger i dekkene sørger for en enkel, men effektiv fjæring. Du kan velge mellom to forskjellige slanger, fra produsentene CST og Schwalbe

Slange-alternativer »

User Guides

Dokumentasjonen for dette produktet inkluderer manualene og instruksjonene opplistet nedenfor. Du kan velge å vise dokumentasjonen online eller laste det ned til lokalt bruk.

Kundeomtaler

Matthew
Fantastisk opplevelse overalt!
Jeg har gått mine mil i ørkenen og den blir med overalt. Treningen tar meg til det punktet hvor jeg kan gå uten. Selv når jeg punkterte på «goathead-torner» («punkteringsplanten» tribulus terrestris) - en pest og plage for alle terrengsyklister - ble dekkene lett lappet på en sykkelbutikk. Trionic som bedrift er fornøyelse å ha med å gjøre.
Johanne
Fantastisk!
Jeg er helt i skyene med Trionic Veloped Trek 14er! Jeg har ulike helseproblemer som påvirker livet mitt på mange måter. Jeg er fortsatt rimelig ung, bare 38, og har fremdeles en så aktiv livsstil som mulig - til tross for mine bevegelseshemninger. Jeg liker å gå på tur i skogen og på fjellet, jeg driver også dressurridning for bevegelseshemmede - klasse III, så jeg trengte noe mer stabilt enn en stokk eller krykker. Noe som kunne takle vanskelig terreng, og det er der Trek 14er kommer inn. I motsetning til vanlige rullatorer, er den utviklet for å takle grovt/ujevnt terreng, den er solid nok til å gi meg støtte, men fortsatt lett nok slik at jeg får løftet den ut av bilen osv. Den har et sete jeg kan benytte når jeg må stoppe og hvile, og den har også to veldige hendige bager som kan festes til Velopeden, eller fjernes hvis de ikke trengs. Den er en stor hjelp for meg i stallen også, ikke noe mer bæring av tunge bøtter eller høyballer, jeg bare setter dem på Velopeden og kjører avgårde! Den vil også være til fantastisk hjelp når jeg er ute og konkurrerer - allsidigheten er uten sidestykke! Ååå, glemte jeg og nevne at den ser bra ut også? Veloped er ikke bare nyttig men den er estetisk også, ganske stilig tør jeg påstå! Den har i tillegg gitt meg langt mer selvtillit til å gå ut på egenhånd, ettersom Velopeden kan bære alt jeg trenger. Den eneste bakdelen etter min mening er prisen... men den er definitivt verdt hver eneste krone. Hvis du vil gå der ute med stil og med selvtillit - da er Veloped noe for deg!
Janis
Flott for tilgjengelighet
Min Veloped Trek har begynt å forandre livet mitt. Servicehunden og jeg kan gå lange eller korte turer. Når jeg føler meg som mest i ubalanse, bruker jeg Veloped fordi det gir meg mer stabilitet enn andre walkere. De 14 tommers store hjulene og dekkene sørger for en stille spasertur i bygninger. Legen min ville ha informasjonen om denne walkeren for å dele med andre pasienter. Jeg anbefaler hjertelig denne for alle som trenger en walker og ønsker å være mer ute. Oshin var veldig hjelpsom i å svare på spørsmålene mine, og hjelpe meg da jeg trengte litt avklaringer om produktet... ikke på grunn av produktet, men på grunn av hjernen min. Jeg skulle bare ønske den var norsk, ikke svensk... bare tuller!
Janis
Flott for tilgjengelighet
Min Veloped Trek har begynt å forandre livet mitt. Servicehunden og jeg kan gå lange eller korte turer. Når jeg føler meg som mest i ubalanse, bruker jeg Veloped fordi det gir meg mer stabilitet enn andre walkere.

Hjul og dekk på 14 tommer sørger for at jeg kan gå stille i bygninger. Legen min ville ha informasjonen om denne walkeren for å dele med andre pasienter. Jeg anbefaler denne av hele mitt hjerte til alle som trenger en walker og ønsker å være mer ute.

Oshin var veldig hjelpsom med å svare på spørsmålene mine og hjelpe meg da jeg trengte litt avklaring på produktet... ikke på grunn av produktet, men på grunn av hjernen min. Jeg skulle bare ønske den var norsk, ikke svensk... bare tuller!
Eileen
Ny avtale på livet
Jeg er 84, og har skjev ryggrad som følge av en bilulykke for fem år siden, noe som gjør at det er smertefullt for meg å stå oppreist. Jeg har ikke kunne ta den daglige spaserturen de siste månedene, og jeg kunne ikke stå oppreist og prate med folk. Ettersom jeg ikke er ute å går, har jeg følt meg svakere.

Nå har jeg hatt velopeden i en uke, og ser at den gjør meg i stand til å gå oppreist ganske raskt. Den håndterer den grusbelagte oppkjørselen veldig bra, gresstustene og den humpete landeveien der jeg bor. Hvis jeg møter en kompis, får jeg støtte mens jeg står og prater.

Jeg bor på et så forblåst sted, at alle hagebenkene jeg hadde plassert på fine steder å sitte, har blåst bort og måtte settes i le. Nå kan jeg gå ned til min egen dam, og sitte og se på dyrelivet med velopeden.

Jeg gleder meg til å oppdage flere ting som har blitt mulig for meg igjen, sånn som kunstutstillinger, markeder også videre.

Jeg er veldig takknemmelig for å ha funnet et slikt godt utviklet gåhjelpemiddel, som er så mye mer enn det.
Dimensjoner & vekt
Rammestørrelse: L
Høyde på håndtak 82 - 102 cm
Anbefalt kroppshøyde: 185 - 205 cm
Lengde: 102 cm
Bredde: 79 cm
Grep bredde (midtpunkt): 48 cm
Setehøyde: 63 cm
Setebredde: 44 cm
Setedybde: 25 cm
Størrelse sammenfoldet
Høyde: 82 cm
Lengde: 106 cm
Bredde: 42 cm
Transportstørrelse - sammenfoldet uten hjul og bager
Høyde: 68 cm
Lengde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transportvekt - uten hjul og bager
Transportvekt 8,3 kg
Brukervekt
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt
Totalvekt: 14,1 kg
Tekstildeler - sete, kurv, ryggsekk & seteveske
Sete: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Setetrekk: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Kurv: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Ryggsekk: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Seteveske: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Reflekser: 3 reflekser på ramme- og 2 på håndtakene
Hjul
Hjulstørrelse: 12" / 31 cm
Dekktype: Luftfylte / dekk + slange
Dekk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi m/. Schraeder/bilventil
Dekkdimensjon tommer: 12 x 2,2"
Dekkdimensjon mm: 310-57 (ytre breddediameter)
Felg: PA6+15%GF injeksjonsstøpt felg m/ 3 x 2 eiker laget av glassfiber i forsterket høykvalitets nylon-plast
Kulelager: Rustfritt stål / 2 stk per hjul
Dekkalternativer: • Schwalbe Big Apple
• Kontinentale TourRide
Fjæring i ramme & gaffel
Ramme: 6061-T6 aluminium, laget av hydroformet, TIG-sveiset og varmebehandlede T6 aluminiumsrør (ingen plastdeler)
Gaffelfjæring: Trionic klatrehjul – patentert Laget av ekstruderte 6061-T6 aluminiumsdeler
Forstilling: Trionic-system m/ 2 kulelager
Bremser
Bremser: Trionic All-terrain trommelbremser.
Bremsehåndtak: Trionic bremsehåndtak i ren aluminium w. Kraton gummioverflate til fingrene
Bremsefunksjoner: Bevegelse & parkeringsbrems
Styre og håndtak
Styre: 6061-T6 aluminium (ingen plastdeler)
Håndtak: Ergon GP1 håndtaksstørrelse L 8.5 - 12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Håndtaks-alternativer (oppgrader):
• Ergon GP1 str. S 6,5 – 8,5
• Ergon GP1 BioKork str S 6,5 - 8,5
• Ergon GP1 BioKork str L 8,5 - 12
Laster
360 images