Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Veloped Sport 12er L navy/rød/hvit

12"/31 cm hjul • Luftfylte dekk • Høyde på håndtak 82-102 cm • Kroppshøyde 185-205 cm • sete & kurv

SKU: 11-00-106
Lagerstatus: På lager
Velg foretrukne håndtak
Velg foretrukne dekk
Velg foretrukne slanger
8.704 kr
Eksklusive moms

Veloped Sport 12er størrelse L

Turgåing er sannsynligvis det nærmeste man kommer perfekt trening, og det er en fin måte å holde seg i form på og gå ned i vekt.

Veloped Sport gir deg trygghet og støtte når du trener utendørs. Den reduserer virkelig belastningen på ankler, knær, hofter og rygg når du er på treningstur, den gjør at du holder ut hele distansen. Med alle sine fordeler kan du ta turen ut i det grønne, på gangstier og ut i skogen.

Veloped Sport er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Dimensjoner & vekt

Årsmodell 2019
Størrelse L
Høyde på håndtak 82-102 cm
Kroppshøyde
185-205 cm
Maks brukervekt
150 kg
Guarantee 10 år eks. deler som er utsatt for normal slitasje
For å se alle dimensjoner, vekten og alle tekniske detaljer for denne modellen,klikk på den andre fanen ovenfor.
Veloped Sport er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Funksjoner & egenskaper

Veloped Sport er utstyrt med følgende funksjoner og egenskaper

12" Big Wheels

12" Big Wheels. Ytelse er alt.

Et stort hjul yter bare rett og slett bedre enn et lite hjul. Med de 12”/31 cm store hjulene forserer du hindringer og ulendt terreng, og komfortnivået ditt vil øke på enhver ujevn overflate.

Hvorfor større hjul? »
Sammenleggbar ramme

Sammenleggbar ramme. Enkel oppbevaring.

Ved å trykke å knappene på teleskopstangen, kan du folde sammen Veloped i to trinn. Når halvveis sammenfoldet, ruller den fortsatt når du skyver den, og du kan enkelt forsere smale døråpninger etc.

Lær hvordan å folde sammen »
Trionic klatrehjul

Trionic klatrehjul. Overvinn alle hindringer.

Med det unike og patenterte Trionic klatrehjulet vil du enkelt forsere opp til 13 cm høye hindringer som dumper, steiner og røtter uten å overhode måtte løfte Velopeden.

Hvorfor større hjul? »

Skyv setet frem. Nyt en oppreist kroppsholdning.

Når setet er skjøvet fremover gir Veloped rikelig med gangeplass inne i rammen. Dette betyr at du kan gå nærmere håndtakene som automatisk resulterer i en mer oppreist og ergonomisk korrekt kroppsholdning. Det U-formede og ergonomiske gripehåndtaket gir flere gripe-posisjoner, og når du sitter fungerer det som ryggstøtte. Gripehåndtaket kan fritt høydejusteres for å passe kroppshøyden din perfekt.

Ekstra fordeler »
Skyv setet frem

Luftfylte dekk

Luftfylte dekk. Ytelse er alt.

Veloped Sport er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å lide av smerter og ubehag.

Utmerket komfort »
All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Valgfri sikkerhet »
Trionic bremsehåndtak

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »

Skyv setet frem

Sete & kurv. Vannavstøtende og slitesterk.

Setet og kurven er begge laget av slitesterkt og vannavstøtende 600D polyesterstoff.

Det 25 cm dype setet kan skyves fremover for å gi deg større benplass når du går.

Den romslige kurven har en lomme med glidelås for småting, med et integrert regndekke.

Mer om tekstilpakken »

Avtakbare hjul

Avtakbare hjul. Lett å transportere.

Veloped Sport har avtakbare hjul med trykknappopererte hurtigutløsningsakslinger, og du kan raskt og enkelt ta av hjulene for å minimalisere transportvekten og størrelsen.

Legg den i bilen »
Prisbelønte gripehåndtak

Prisbelønte gripehåndtak. Perfekt til hendene.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem. Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Ergon GP1 gripehåndtak »
All-terrain-design

All-terrain-design. Nyt å være utendørs.

Takket være sitt 3-hjuls design, det patenterte klatrehjulet og de betydelig større hjulene, er Veloped den eneste virkelige terrenggående walker/rullatoren i verden. Når du går i ujevnt og ulendt terreng, slår Veloped en hvilken som helst rullator, bestandig.

Terrenggående egenskaper »

Ny veloped-ramme

Ny veloped-ramme. Sterkere, stiligere, bedre.

Til Veloped-serien 2017/2018, har vi utviklet en helt ny ramme. Rammen er sveiset fra unike hydroformede rør av 6061-legering, som garanterer deg år etter år med hardt bruk. Med tolags pulverlakkering og stilig merking, får velopeden et imponerende utseende.

Ny veloped-ramme »
100% rustfritt stål

100% rustfritt stål. Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. Fra 2017 har de nye veloped-modellene også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

100% rustfritt stål »
Trionic X-Country dekk

Trionic X-Country dekk. Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. For deg er de nye Trionic X-Country dekkene lettere, de har et høyere komfortnivå og et bedre veigrep.

Trionic X-Country dekk »

Tilpass din Veloped Sport

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk, slanger og gripehåndtak, for å tilpasse Veloped Sport etter dine behov.

Håndtaks-alternativer

Håndtaks-alternativer. Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5 - 8,5) og L (8,5 - 12,0).

Håndtaks-alternativer »
Dekkalternativer

Dekkalternativer. Optimalisere farkosten din.

Du kan velge mellom tre forskjellige dekk som passer ulike typer underlag og terreng, alt avhengig av hvor du skal bruke Veloped Sport.

Dekkalternativer »
Slange-alternativer

Slange-alternativer. Luftfjæring.

Luftfylte slanger i dekkene sørger for en enkel, men effektiv fjæring. Du kan velge mellom to forskjellige slanger, fra produsentene CST og Schwalbe

Slange-alternativer »

User Guides

Dokumentasjonen for dette produktet inkluderer manualene og instruksjonene opplistet nedenfor. Du kan velge å vise dokumentasjonen online eller laste det ned til lokalt bruk.

Kundeomtaler

Christine
Går igjen
Etter at jeg kjøpte Velopeden har jeg vært i stand til å gå rundt i landsbyen min, og gå til vennene mine igjen. Ved å ta av for- og bakhjulene passer den også inn i sportsbilen min så kan jeg ta den med noen dager på tur. Den har gitt meg et nytt liv. Jeg skulle ønske jeg hadde den i sommermånedene da været var varmere.
Hilding
Økt livskvalitet
Kjøpte en Veloped til min kone som har problemer med leddene. Hun er utrolig fornøyd. Jeg måtte kjøpe en til meg selv også. Jeg har problemer med å holde følge med henne når vi er ute å går på tur.
Sarah
Min veloped er et vakkert stykke ingeniørkunst som har frigjort bena mine.
Veloped gjør det mulig for meg å gå uten å tenke på det, til tross for min funksjonshemming. Jeg går over grovt terreng, opp bratte bakker, over fortauskanter og inn og ut av butikker uten problemer. Selskapet var effektiv, hjelpsomt og vennlige å handle med. Produktet er så flott utformet at selv jeg ikke hadde problemer med å sette det sammen, eller med å ta av hjulene ved transport.
Anna
Veldig godt valg for en funksjonshemmet jente, som snart er 9 år gammel...!
Vi kjøpte Trionic Veloped til datteren vår. Hun blir ni år gammel denne sommeren så Veloped er egentlig ikke så veldig egnet for hennes størrelse ennå. Men vi tror fremdeles den fungerer godt i terrenget, og det var akkurat hva vi hadde lett etter i så lang tid!

Tenk om det hadde vært en Veloped tilpasset for barn!
Daisy
Robust, designet for å passe til formålet ... og dette var bare pappesken!
Kommunikasjonen med dette selskapet var veldig bra helt fra starten av, Stefan møter deg som et enkeltindivid, men mye mere enn det - selve auraen til selskapet ikke bare lyste opp i svaret på den første innledende henvendelsen jeg hadde, men i den pågående kommunikasjonen gjennom kjøpsprosessen og videre - til jeg fikk forsendelsen med det vidunderlige innholdet. Vidunderlig er ordet jeg bruker, fordi på hvert nivå har Trionic Veloped møtt, og overgått alle mine forventninger og gjør meg klar over ting jeg trengte, men ikke forsto før jeg begynte å bruke maskinen. Den har blitt testet på butikken, i travle bygater og på fotballstadioner, stier på fjellet, stier i skogen, på stranden og i bekkefar. Uten å mislykkes har den oppfylt mine behov, båret handlevarer, ryggsekk, stativ og kamera, piknik og mye annet uten merkbar forskjell på manøvrerbarheten. Skifte fra utbane- til terrenghjul er enkelt å få til selv med hender som har vanskelig for å gripe. Innstillingene utgjør virkelig en forskjell, og hjalp meg med å gjøre ting jeg ikke hadde klart på en årrekke. Gleden med å kunne ta med meg selv og hundene til skogs og forsere stier og bekker vi møtte på vår vei var og er vidunderlig. Kunne tusle rundt på gårdsmarkeder og kjøpe ferske råvarer, og ikke bekymre meg for å pådra meg smerte ettersom tre tøyposer lett passer i kurven på Velopeden, slik at sesongens grønnsaker og andre godbiter trygt ble transportert til bilen, der poser ble like enkelt plassert i bilen som selve Velopeden, den foldes lett sammen til en svært håndterlig størrelse, og så lett som det er å fjerne hjulene går det greit å løfte den inn i bilen. Hjulene plasseres inne imellom den sammenfoldete Velopeden, så den tar ikke noe mere plass, slik at i mitt tilfelle er det plass til å ta med seg to hunder på tur i tillegg. Konstruksjonen av Velopeden er av svært høye spesifikasjoner, alle sveiseskjøter er glatte og lite synlige. Den ser robust ut, og har faktisk vist seg å være robust, den gir meg en ekte følelse av stabilitet og pålitelighet når jeg forserer en steinete bekk. Det at det ikke rister fryktelig på skogsstier er virkelig utmerket, for så i butikken å kunne redusere bredden var svært nyttig og fascinerte en liten kar på handletur som satt i trallen til mor : 0) Velopeden har gitt meg tillit til å gå alene, stoppe hunder, og vite at jeg vil kunne losse bilen når jeg er fremme, og bære varene over jordet bort til hytta. Bilen ville ha slått nede i bakken, men Velopeden, selv godt lastet kjørte uproblematisk over den myke bakken og det var ikke vanskelig for meg å manøvrere. Ja, Velopeden er ikke billig, på et begrenset budsjett måtte jeg faktisk tenke meg om både vel og lenge. Men du får virkelig det du betaler for når du kjøper Trionic Veloped... god service fra selskapet, en gjennomtenkt godt utformet og konstruert maskin, følelsen av at ethvert problem uansett hvor lite blir håndtert med samme omsorg og oppmerksomhet som selve salget. MEN mye mere enn disse viktige elementene Velopeden har, for meg, har den gitt meg en reell følelse av muligheten - og enda viktigere gitt meg tillit til å begynne å trene igjen gjennom å gå regelmessig med min stabile robuste venn, som sjenerøst bærer ryggsekken og lar meg sitte på fanget når jeg trenger det : 0)
Cathryn
Velopeden har forandret livet mitt
Helt siden operasjonen, der jeg måtte fjerne en svulst fra ryggraden, kunne jeg bare gå med to krykker og dette var en langsom og smertefull prosess. Jeg ble endelig fortalt om rullatorer, men syntes de så svake og lite attraktive ut. Jeg hadde ønske om å gå på stranden eller på brosteinsgatene i byen. Etter å ha søkt rundt på Internett kom jeg over Trionic Veloped, og etter å h atenkt meg om en stund så bestilte jeg en. Det er det beste kjøpet jeg noensinne har gjort. Nå kan jeg gå lengre og litt raskere, trygt og uten frykt for å falle. Den har åpnet opp tilværelsen min igjen. Jeg kan ikke anbefale Trionc Veloped sterkt nok.
Ray
Smiler fortsatt fra øre til øre.
Det har gått nesten ni måneder siden jeg kjøpte meg en Trionic Veloped, og det er fortsatt den beste investeringen som jeg noensinne har gjort. Selv om jeg bare kan gå korte avstander (prolaps L4/L5 og slitasjegikt i hoftene, samt lider av HCM), kan jeg fortsatt gå 6 eller 8 kilometer langs skogsveiene i den lokale nasjonalparken, så lenge jeg stopper for å hvile hvert femte minutt eller der omkring, det er da setet er svært nyttig. Jeg er et naturmenneske og jeg prøver å komme ut i de fantastiske skogene hver gang sjansen byr seg, og denne utendørs «wheelie walkeren» gjør at jeg kan nyte naturen, og best av alt... NYTE LIVET!
Claire
Livsforandrende
Multippel sklerose har forhindret meg i å gå tur med hundene i et år eller to. Jeg kjøpte en Trionic Veloped Sport og nå kan vi glede oss over jevnlige turer. Jeg faller ikke lenger på grunn av balanseproblemer, og når jeg trenger en pause er setet helt uvurderlig. Velopeden er lett nok til å løftes inn i baksetet på bilen, med hundene bak. Den klarer seg godt på grovt og gjørmete underlag. Etter en måneds bruk har jeg fått god valuta i form av mye bruk og økt livskvalitet for oss alle. Veloped er veldig bra laget. Jeg har en annen walker, som ikke kan sammenlignes når det gjelder kvalitet eller kapasiteter. 10/10 Takk Stefan!
Jack
Utendørsmesteren.
Jeg har prøvd lokalt tilgjengelige walkere og de var greie på flatt og jevnt underlag, i sprekker eller humper oppfører de seg som handlevognene på parkeringsplassen utenfor butikken, og går sin egen vei. Jeg gikk på Internett og googlet "All Terrain Walkers" og opp kom Veloped, så langt unna som i Sverige. Det tok en uke fra det øyeblikket jeg foretok henvendelsen til jeg mottok Velopeden, og språk var ikke et problem. Takk Stefan. Dette var mindre problematisk enn å gå til butikken på hjørnet. Velopeden er ikke for å stable seg rundt kjøkkenbordet, jeg ønsket meg en rullator som ville gjøre at jeg kunne takle en bratt innkjørsel, mykt og vått gress og noen ganger på grus og stein. Velopeden gjør alt dette. Den har trommelbremser som virkelig fungerer, noe som gir økt selvtillit og bedre kontroll i nedoverbakkene, i oppoverbakkene er det bare å låse dem og ta plass, de vil ikke skuffe deg. Jeg er sikker på at Velopeden vil gjøre alt det som de mange Youtube-klippene viser. Jeg er 91 (født i 1923) og ikke like kvikk som noen av dem som viser dette på film, men jeg kommer meg til steder som tidligere var umulig å komme meg til uten Velopeden. Jeg anbefaler Veloped som et utendørsrullator til alle som begynner å føle at bakkene blir litt brattere. Jack Ray Cheltenham NSW Australia
Heather
Velopeden har forandret livet mitt - Jippi!
En sykkelulykke for fire år siden gav meg en så dårlig balanse at jeg slet med å gå med stokk. Faktisk ble jeg svært motvillig til å gå selv korte avstander. Det finnes denne røde standardrullatoren som mange eldre mennesker bruker, men jeg ønsket noe som så bedre ut og jeg trengte noe mer praktisk. Den livsforvandlende Velopeden har gjort alt dette. Dagen etter at den kom, gikk jeg en mil! Utrolig! Jeg kommer meg til og med opp og ned av fortau uten å måtte gi tapt for fortauskanten. Velopeden beseirer normalt alle fortauskanter med tvilling-forhjulene, som er smart utviklet. Hvis det regner, hører det til og med et overtrekk. Det er absolutt en drøm og jeg føler meg veldig stolt over å gå og bli sett med den. Jeg må si, "Godt gjort og gratulerer så mye!" til Stefan Kindberg for smart design, kombinert med mengden av detaljer, den omsorgen og omtanken som er lagt ned i arbeidet med å lage denne.
Burckhard
Feltrapport etter ett års bruk
Annonsen og beskrivelsen i brosjyren er 100 % sann. Ingenting er overdrevet. Ufordelaktige eller ikke dekkene er ikke optimale. Luften går ut for fort. En sterkt funksjonshemmet person vil synes det blir svært vanskelig, fordi en bensinstasjon eller tilsvarende ikke alltid er i nærheten. Her i huset hadde jeg hatt bruk for slanger til dekkene av bedre kvalitet, som bør være inkludert i denne prisen.

Burckhard Baar, München
Elke
Super Walker!
Drømmesak! Jeg kommer frem overalt med denne walkeren. Hindringer er ikke noe problem! Den er ikke akkurat billig, men jeg vil kjøpe den samme igjen.
Erika
Erika
Det er en flott følgesvenn som jeg har fått teste i 14 dager. Jeg kan anbefale den til alle. Med den kan du overvinne alle hindringer. Jeg er svaksynt og på grunn av det beveget jeg meg svært usikkert når jeg var utendørs, men takket være min trofaste følgesvenn, kan jeg nå delta i livet igjen uten å være avhengig av hjelp.

Takket være Veloped Sport, kan jeg ha en naturlig oppreist kroppsholdning som er svært viktig. Jeg kan bare anbefale den til alle.
Ingrid
En helt ny livskvalitet for mannen min med parkinsons sykdom
Forrige uke spurte mannen min meg om en rullator, som han hadde ellers hadde avvist på det sterkeste. På Internett kom jeg raskt over selskapet Trionic. Kommunikasjonen med Mr. Kindberg via chat og telefon var god. Bestilt på tirsdag og montert på torsdag. Mannen min er begeistret og glad for at han kan gå over ujevne og glatte underlag, på tur over åker og eng. Denne velopeden vil redde ham fra hjelpeløsheten når han er ute å går, og fjerne frykten for å falle. Jeg sier det igjen og igjen, så godt det finnes et Internett!
Christiane
Et nytt liv for min mor!
Aldri før i mitt liv har jeg kunnet gi en slik vakker gave. Det er ikke selve utstyret, men hva utstyret har gjort mulig for henne igjen... turer ute i naturen... hun har blitt en ny person siden hun fikk gå på tur med velopeden. Det åpner en ny livskvalitet i alderdommen. Tusen takk. Bare takk.
Margareta
100% glad og fornøyd
Det finnes ikke noe bedre enn velopeden
Michelle
"Ikke lenger bare sitte å se livet gå sin gang"
Wow, pappa har nylig kjøpt rullatoren Trionic Veloped All Terrain Walker, og trenger ikke lenger sitte å se på at familien har det gøy, han er nå med på turer, shoppingturer og til og med begynt å reise på ferie igjen (noe som gjør mamma glad!). De har vært på flere bussreiser med Trionic, den veier lite og er lett å folde sammen og hive i bagasjerommet, setet er i tillegg en livredder, blir han sliten er det bare å sette seg ned og hvile litt før han går videre. Mamma plasserer handleposen i kurven, ta en titt på demonstrasjonsvideoen på YouTube, den er fantastisk. Far skulle gjerne ha hatt denne for et år siden, penger vel anvendt, den vil vare i årevis, veldig god hjelp fra produsenten. 10/10 mange takk skal dere ha : 0)
Brian
Angst etterfulgt av tilfredshet
Jeg var bekymret for at dette var en for stor forpliktelse å påta seg i blinde, men det endte godt.
Dieter
Trionic Veloped er et utmerket tur-hjelpemiddel
Trionic Veloped fungerer bra når du spaserer langs fortau, når det er snø, tørt eller vått. Den er også et veldig godt hjelpemiddel i skogen når du spaserer langs stier eller selv under vanskelige forhold. Hvis du velger å kjøpe Trionic Veloped kaster du ikke bort pengene :)
Dimensjoner & vekt
Rammestørrelse: L
Høyde på håndtak 82 - 102 cm
Anbefalt kroppshøyde: 185 - 205 cm
Lengde: 102 cm
Bredde: 79 cm
Grep bredde (midtpunkt): 48 cm
Setehøyde: 63 cm
Setebredde: 44 cm
Setedybde: 25 cm
Størrelse sammenfoldet
Høyde: 82 cm
Lengde: 106 cm
Bredde: 42 cm
Transportstørrelse — sammenfoldet med hjulene av
Høyde: 68 cm
Lengde: 84 cm
Bredde: 42 cm
Transportvekt — uten hjul
Transportvekt 8,3 kg
Brukervekt
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt
Totalvekt: 13,0 kg
Tekstildeler - sete & kurv
Sete: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Setetrekk: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Kurv: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Reflekser: 3 reflekser på ramme- og 2 på håndtakene
Hjul
Hjulstørrelse: 12" / 31 cm
Dekktype: Luftfylte / dekk + slange
Dekk: Trionic X-Country med punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi m/. Schraeder/bilventil
Dekkdimensjon tommer: 12 x 2,2"
Dekkdimensjon mm: 310-57 (ytre breddediameter)
Felg: PA6+15%GF injeksjonsstøpt felg m/ 3 x 2 eiker laget av glassfiber i forsterket høykvalitets nylon-plast
Kulelager: Rustfritt stål / 2 stk per hjul
Dekkalternativer: • Schwalbe Big Apple
• Kontinentale TourRide
Fjæring i ramme & gaffel
Ramme: 6061-T6 aluminium, laget av hydroformet, TIG-sveiset og varmebehandlede T6 aluminiumsrør (ingen plastdeler)
Gaffelfjæring: Trionic klatrehjul – patentert Laget av ekstruderte 6061-T6 aluminiumsdeler
Forstilling: Trionic-system m/ 2 kulelager
Bremser
Bremser: Trionic All-terrain trommelbremser.
Bremsehåndtak: Trionic bremsehåndtak i ren aluminium w. Kraton gummioverflate til fingrene
Bremsefunksjoner: Bevegelse & parkeringsbrems
Styre og håndtak
Styre: 6061-T6 aluminium (ingen plastdeler)
Håndtak: Ergon GP1 håndtaksstørrelse L 8.5 - 12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Håndtaks-alternativer (oppgrader):
• Ergon GP1 str. S 6,5 – 8,5
• Ergon GP1 BioKork str S 6,5 - 8,5
• Ergon GP1 BioKork str L 8,5 - 12
Laster
360 images