Trionic Veloped

- Ditt moderne alternativ til en rullator

Hvis du fører en aktiv livsstil er Veloped ditt ideelle valg av rullator. Med sitt innovative og unike design er Veloped det ypperste hva angår støtte til å gå, fotturer og løping.


En ekte terrenggående maskin.

Hva er en Veloped?

Veloped er en svensk oppfinnelse som har blitt utviklet på den Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm. 25 års erfaring fra sykkelkonkurranser, coaching og sykkeldesign er satt ut i praksis når Veloped ble designet.

Veloped er testet og fullt godkjent som «rullator», men designet og egenskapene varierer mye fra konvensjonelle rullatorer. Det patenterte klatrehjulet, 3-hjulsdesignet og komfortable luftfylte dekk fungerer unisont for en helt ny turopplevelse. Den klatrer enkelt over fortauskanter og andre hindringer og forvandler brostein, grus, gress, snø og stier til en ren nytelse istedenfor et humpete og ubehagelig vågestykke.

Veloped er faktisk den eneste virkelige rullatoren med terrenggående egenskaper på markedet.

Veloped:

 1. Kjøretøy med hjul drevet av skyvekraft fra når man går på bakken.
 2. Nedstammet fra «Swiftwalker» oppfunnet av Karl von Dreis i 1817, anerkjent som å være den første sykkelen.
 3. Adjektiv for å være «rask på foten».

[veloped: fra latinske velo- = raskt, se velositet +latinske ped- = fot, se -ped]


Ekte terrenggående maskin.

Vær aktiv - Forbli aktiv

Å gå med en Veloped er en lett og hyggelig måte å holde sedg fysisk aktiv, uansett alder eller fysiske evner. Du kan håndtere dine daglige aktiviteter, komme deg i bedre form, bli kvitt noen kalorier og nyte livet utendørs.

Ved å bruke Veloped gjør du raske fremskritt på veien mot et sunnere og lengre liv, og det er et perfekt treningsvalg hvis du trenger litt støtte når du går, på fotturer eller løper.

Veloped gir deg også en positiv helseeffekt. Moderat trening som å gå på tur bidrar til å beskytte kroppen fra mange sykdommer og lidelser. Å gå tur med Veloped tilsammen 30 minutter om dagenEn ekte off-road maskin

Veloped er den eneste walker/rullator i verden med ekte terrenggående egenskaper.

Se videoen og du vil se hvor enkelt og uanstrengt Velopeden håndterer ujevnt underlag, steiner, røtter, fortauskanter, grus og brostein!


En ekte terrenggående maskin.

Nyt å være utendørs.

Gjennom sitt unike design fremmer Veloped fysisk aktivitet og utendørsaktiviteter.

Veloped gir deg større tilgang til naturen, og gjør deg i stand til å utføre fysiske aktiviteter som du ikke ville klare med en konvensjonell rullator.

Den er designet med stort fokus på gange, og det er den første ekte terrenggående rullator/walker tilgjengelig i verden.

Nå du går i ujevnt terreng, slår Veloped en hvilken som helst rullator – uten problemer.


En ekte terrenggående maskin.

Suse gjennom byen

Bymiljøet er ikke et dansegulv, det er fullstappet av fortauskanter, brostein, hull i veien og hindringer.

Veloped gir deg også store fordeler i urbane områder, det er ikke en walker kun beregnet for terrenget.

Takket være klatrehjulene og luftfylte dekk kan du gå igjennom byen både raskere og mer behagelig.

Å det å se kul ut når du er ute å går plager ingen. Veloped har blitt kåret som vinner av den svenske designprisen «Aluminium Design», grunnlagt av den svenske aluminiumsindustrien.


En ekte terrenggående maskin.

Trionic klatrehjul — Patent

Å overvinne hindringer som fortauskanter, røtter og steiner er et svært vanlig problem blant rullatorbrukere. Hvis hindringen er høyere enn 2-4 cm (avhengig av hjulstørrelsen) trenger rullatoren å løftes for å kunne forsere hindringen. Brukeren tvinges til å løfte rullatoren, eller til å utføre en eller annen manøver for å overvinne hindringen, rullatoren har mistet hovedfunksjonen sin fullstendig som et hjelpemiddel.

Veloped er utstyrt med Trionic klatrehjul (patent) som i stor grad øker muligheten til å overvinne forskjellige typer hindringer når du er ute å går. Ved å fordele belastningen på to hjul, som er noe forskjøvet i kjøreretningen, blir klatresekvensen fordelt på to trinn.

Klatreegenskapene økes ytterligere gjennom en vinklet koblingsarm som bruker skyvekraften tilført fra brukeren. Det gir Veloped en unik egenskap, evnen til å klatre over en 13 cm høy hindring, for eksempel et høyt fortau eller stein. Når lavere hindringer forseres, for eksempel et nedsenket fortau på et fotgjengerfelt, trenger du kun en brøkdel av skyvekraften i motsetning til hva et enkelt hjul krever.

Den bevegelige koblingsarmen gir i tillegg fjæring. På ujevnt underlag dreies den hele tiden og gir fjæring til rullatoren. Fjæringen forvandler en tur i terrenget med Velopeden til ren nytelse.


En ekte terrenggående maskin.

3-hjulsdesign = Off-road verdig

Hos Trionic blir vi virkelig irritert ettersom mange rullatorprodusenter markedsfører rullatorene sine til å ha terrenggående egenskaper. Denne markedsføringen henger ikke sammen med virkeligheten. Noe større hjul og/eller mykere hjul er simpelthen ikke tilstrekkelig til å forvandle en rullator til et off-road kjøretøy, og konvensjonelle rullatorer med 4 hjul duger rett og slett ikke off-road.

Kun et 3-hjulsdesign, med trepunktsstøtte gir permanent bakkekontakt og en skikkelig off-road ytelse.

Velopedens 3-hjuldesign, det patenterte klatrehjulet og komfortable luftfylte dekk jobber unisont for en fullstendig ny turopplevelse. Den klatrer enkelt over fortauskanter, røtter, steiner og andre hindringer og gjør brostein, grus, gress, snø og skogsstier til en ren nytelse istedenfor en humpete og ubehagelig forestilling.

For å bekrefte overnevnte påstand: Ta en kikk på moderne off-road babyjoggere. De er alle, uten unntak, 3-hjulere. Kun et 3-hjulsdesign med 3-punktsstøtte, gir permanent bakkekontakt og ekte off-road kjøreegenskaper på ujevnt underlag.


En ekte terrenggående maskin.

Luftfylte dekk

Konvensjonelle rullatorer har steinharde helstøpte dekk som ikke gir noen form for komfort når du går på brostein, grus eller ujevnt underlag. Mange rullatorerbrukere tvinges til å lide seg gjennom en tur bare for å komme seg på butikken, og rullatorbruk fører ofte til sterke smerter i hender, albuer og skuldre.

Velopedene er alle utstyrt med luftfylte dekk. Det er flere fordeler med luftfylte dekk, de gir en myk og behagelig tur og en uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for smerte og ubehag i leddene når du går på ujevnt underlag.

Trionic tilbyr forskjellige dekkvalg, og du kan velge det riktige dekket til din Veloped, alt i henhold til dine krav og ditt foretrukne turterreng. Du kan velge mellom luftfylte dekk fra høykvalitetsprodusenter som Schwalbe, Continental, Innova og Diamond.


En ekte terrenggående maskin.

Større hjul

Hjulstørrelsen har betydning!

Hvordan en rullator eller walker oppfører seg er svært avhengig av hjulstørrelsen.

Dess større hjul, jo enklere er det å forsere hindringer og ujevnt underlag, samt at komfortnivået i tillegg øker med hjulstørrelsen.

Et større hjul yter rett og slett bedre enn mindre hjul, spesielt utendørs.

Velopedene har alle 12”/31 cm og 14”/36 cm store for- og bakhjul som standard.

Takket være sine større hjul håndterer Veloped grus, fortauskanter, brostein, stein, røtter og skogsstier både enklere og høyere komfort til sammenligning med konvensjonelle rullatorer.


En ekte terrenggående maskin.

Tilleggsfunksjoner

Veloped har flere unike funksjoner og egenskaper.

 • Trinnløs høydejustering av håndtakene.
 • Sammenleggbar ramme og avtagbare hjul med hurtigutløsningsakslinger.
 • Skyvbart sete for økt benplass når du går.
 • ATB - All-Terrain-Brakes for optimal sikkerhet.
 • U-formet styre som gir flere håndposisjoner.
 • Kurv med glidelåslomme.
 • Kjøre- og parkeringsbrems.
 • Vinkeljusterbare håndtak.

Show all functions & features »Velg mellom 5 Veloped-modeller

Avhengig av dine foretrukne fysiske aktiviteter, det er alltid en Veloped som oppfyller dine krav.


En ekte terrenggående maskin.

Veloped Sport

For treningsturer

Veloped Sport vil være din trofaste følgesvenn når du utøver verdens mest undervurderte fysiske treningsmetode – nemlig det å gå. Turgåing er sannsynligvis det nærmeste man kommer perfekt trening, og det er en fin måte å holde seg i form på og gå ned i vekt.

Intensitetsnivået i turgåing er optimalt for å forbedre helsen, samtidig som man oppnår en høy effekt på fettforbrenningen. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt og jevnt forbedre kondisjonen din – da er turgåing et utmerket valg. Du kan trene litt lengre hver gang, og istedenfor å slite deg ut, som gjerne skjer med mer intensiv trening, kan du hygge deg med raskere fremskritt når du jobber mot dine personlige mål. For maksimal helseeffekt og fettforbrenning er den ideelle pulsen 55-70% av makspuls.

Veloped Sport gir deg komfort, støtte og trygghet når du trener. I stor grad reduserer den belastningen og slitasjen på kroppen som kan forårsakes av turgåing.

Den har de samme fordelene som en terrengsykkel har for syklister, og du kan ta turen ut i det grønne, på gangstier, treningsstier og ut i skog og mark. Nå kan du nyte turgåingen til det fulle – føle deg trygg og fri til å gå hvor du vil.

Veloped Sport er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Til Veloped Sport modellprogram »En ekte terrenggående maskin.

Veloped Tour

Gir hverdagslig komfort og frihet

Med Veloped Tour får du glede av daglig komfort og bekvemmelighet. Den er særdeles velegnet for en spasertur i parken, en tur på butikken og for sightseeing. Den romslige kurven får plass til dagligvarene fra butikken, og det å kjøre dem hjem er en glede med alle de fordelene du har med klatrehjulet og luftfylte dekk.

For å gi optimal sittekomfort, har setedybden har blitt økt til 30 cm. Det lengre setet i kombinasjon med plastspiler gir tilstrekkelig støtte langs med bena.

Fargedesignet er nøytralt og elegant, med sølvstriper og matchende rødt fôr. Stripene er laget av 3m scotchlite refleksstoff, og når du går om natten gir refleksene økt sikkerhet i trafikken.

Veloped Tour leveres også med et praktisk regntrekk som beskytter kurven og setet. Trekket har to-farget design, og du kan velge mellom sølv og svart avhengig av hvilken side som peker ut.

Veloped Tour er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Til Veloped Tour modellprogram »


En ekte terrenggående maskin.

Veloped Trek

Utstyrt for fotturer og reiser

Last opp din Veloped Trek, og sett kursen mot spennende eventyr.

Den tilbyr en menge av valgmuligheter for å bære på alt utstyret ditt når du er på vei ut for å utforske verden. Med sin allsidige setebag og rykksekk, er Veloped Trek din perfekte følgesvenn for fotturer, camping og reiser.

Setebagen festes til setet, og kan enkelt foldes fremover når du ønsker å sette deg ned for en pause. Den har tre separate rom innvendig, med god plass til kameraet ditt, kart, verdisakene og en vannflaske eller termos. Setebagen kan også bæres som en skulderbag, og har en polstret avtagbar stropp. En utvendig glidelåslomme og to nettinglommer svelger unna småting. En strikk på toppen holder fast på annet tilbehør.

Ryggsekken passer fint i kurven, og med glidelås i full lengde har du enkel tilgang til hovedrommet. Skulderstroppene kan skjules i en egen lomme. MP3 spilleren passer fint i glidelåslommen på toppen, og det er egen plass til hodetelefoner. I tillegg er det en ytterlomme med glidelås og to sidelommer i netting med plass til to vannflasker.

Setetrekket, kurven, setebagen og ryggsekken er laget av solid vannavstøtende 600D polyester med reflekskanter som gir trygghet når du er ute å går i trafikken om natten.

Veloped Trek er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Til Veloped Trek modellprogram »


En ekte terrenggående maskin.

Veloped Golf

Den nye og unike Golf walker

Fortsett spillet og gjør deg selv en tjeneste og gå igjennom golfbanen istedenfor å ta den elektriske golfbilen.

Med en Veloped Golf står du ut hele distansen og spiller 18 hull samtidig som du får rikelig med sunn og god mosjon.

Med alle fordelene av klatrehjulet, fjæringen, 3-hjulsdesignet og de luftfylte dekkene – Veloped Golf føler seg veldig godt hjemme på golfbanen.

Veloped Golf har to golfbagger som er festet til hovedrammen. Her får du plass til et helsett av 14 golfkøller, og bagene kan enten være lukket eller åpne avhengig av hvordan du fortrekker å bære køllene dine. Her får du plass til et helsett av 14 golfkøller, og baggene kan enten være lukket eller åpne avhengig av hvordan du fortrekker å bære køllene dine.

Veloped Golf er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Til Veloped Golf modellprogram »


En ekte terrenggående maskin.

Veloped Jakt

For jegere

Veloped Jakt vil være din pålitelige følgesvenn på jakt.

Det er ikke like enkel adkomst til alle jaktområder Det krever at du må gå på stier og skogsbilveier for å komme deg dit. Selv om du er en erfaren jeger så kan jaktturen være en stor utfordring dersom du har problemer med kneet, ryggsmerter, svekkede ledd, er overvektig eller andre aldersrelaterte problemer.

En skikkelig «jaktrullator» må gå bra i alt terreng utenfor allfarvei. Vanlige rullatorer er ikke beregnet for denne type terreng, men det er Veloped Jakt.

Med Veloped Jakt sine terrenggående egenskaper og klatrehjul kommer du deg enkelt over røtter, grus, stein og gjørme på vei til jaktområdet. Fjæringen, de luftfylte dekkene og 3-hjuls designet gir uslåelig komfort og kontinuerlig bakkekontakt.

Geværetuiet som festes til hovedrammen avlasterr ryggen, og setet er veldig praktisk når du sitter på post.

Veloped Jakt er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Til Veloped Jakt modellprogram »

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.