'

Veloped – den eneste off-road-walkeren i verden

Flere funksjoner gjør Velopeden helt unik, og den er faktisk den eneste virkelige off-road-walkeren/rullatoren i verden.

Når du går i ujevnt og ulendt terreng, slår Velopeden en hvilken som helst annen rullator, alltid.

Velopedens 3-hjuldesign, det patenterte klatrehjulet og komfortable luftfylte dekk jobber unisont for en fullstendig ny turopplevelse. Den klatrer enkelt over fortauskanter, røtter, steiner og andre hindringer og gjør brostein, grus, gress, snø og skogsstier til en ren nytelse istedenfor en humpete og ubehagelig forestilling.

Vanlige rullatorer har IKKE terrenggående egenskaper.

Hos Trionic blir vi virkelig irritert ettersom mange rullatorprodusenter markedsfører rullatorene sine til å ha terrenggående egenskaper. Denne markedsføringen henger ikke sammen med virkeligheten. Litt større hjul og/eller mykere dekk er simpelthen ikke tilstrekkelig til å forvandle en rullator til et terrenggående kjøretøy.

For å bekrefte overnevnte påstand: Ta en kikk på moderne off-road babyjoggere. De er alle, uten unntak, 3-hjulere. Kun et 3-hjulsdesign med 3-punktsstøtte, gir permanent bakkekontakt og ekte off-road kjøreegenskaper på ujevnt underlag.

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.