Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Rullator Walker 12er marineblå/sort/rød

12"/31 cm hjul • Luftfylte dekk • Høyde på håndtak 76-96 cm • Kroppshøyde 152-192 cm • sete & kurv

SKU: 24-00-002
Lagerstatus: På lager
Velg foretrukne håndtak
Velg foretrukne dekk
Velg foretrukne slanger
Velg lengden på ryggstøtten
7.800 kr
Eksklusive moms

Rullator Walker 12er

Ser du etter en rullator som takler brosteinsbelagte og humpete gater?

Da vil Walker 12er være din trofaste følgesvenn når du beveger deg utendørs. Den patenterte synkronstyringen, 12” store hjul og luftfylte dekk garanterer deg en svært komfortabel tur, og den er perfekt for alle urbane- og utendørsområder.

Walker 12er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Dimensjoner & vekt

Årsmodell 2019
Størrelse M/L
Høyde på håndtak 76-96 cm
Kroppshøyde
152-192 cm
Maks brukervekt
150 kg
Guarantee 10 år eks. deler som er utsatt for normal slitasje
For å se alle dimensjoner, vekten og alle tekniske detaljer for denne modellen,klikk på den andre fanen ovenfor.
Walker 12er er testet og fullt godkjent i henhold til den europeiske standarden for rullatorer/walkers (ISO-11199). Den har også et CE-merke.

Functions & Features

The Walker 12er is equipped with the following functions and features:

Luftfylte dekk

Luftfylte dekk. Gjør turen mer behagelig.

Walker 12er er utstyrt med luftfylte dekk som gir deg en mykere tur og uslåelig komfort. Ettersom de ikke forårsaker vibrasjoner slik helstøpte dekk gjør, er du mindre utsatt for å plages av smerter og ubehag.

Utmerket komfort »
Trionic synkronstyring

Trionic synkronstyring. Ingen dekkvibrasjoner.

Konvensjonelle rullatorer plages med vibrerende og skjeve svivel-hjul. Den nye Trionic Walker er utstyrt med en synkronisert styringsfunksjon som fullstendig eliminerer problemene med dekkvibrasjoner (patentsøkt).

se video »
12

12" store hjul. Ytelse er alt.

Et stort hjul yter bare rett og slett bedre enn et lite hjul. Med de 12"/31 cm store hjulene forserer du hindringer og ulendt terreng, og komfortnivået ditt vil øke på enhver ujevn overflate.

Hvorfor større hjul? »

Flerjusterbart. Utmerket ergonomi.

For å gi deg den beste ergonomien er håndtakene trinnløst justerbare i høyde, og de kan også svinges utover/innover. I tillegg er vinkelen på håndtakene justerbare, slik at du kan finne din optimale håndposisjon. Sammenlignet med andre rullatorer er setet plassert lengre fremme, noe som betyr at du kan nyte større plass til bena når du går. Ettersom du kan gå nærmere rullatoren, får du automatisk en bedre og mer oppreist kroppsholdning.

Flere ergonomiske fordeler »
Flerjusterbart

Rask folding

Rask folding. Enkel oppbevaring.

Ved å trekke setehåndtaket oppover kan du raskt og enkelt folde sammen Walkeren. Når den er sammenfoldet kan Walker stå oppreist av seg selv, og takket være X-folding mekanismen er den svært kompakt.

Lær hvordan å folde sammen »
All-terrain bremser

All-terrain bremser. Sikkerheten først.

Takket være Trionics all-terrain bremsesystem kan du alltid stole på en optimal bremseytelse, uansett om du går tur i solskinn, pøsende regnvær eller dyp snø. Bremsene er fullt beskyttet mot smuss, vann og snø.

Valgfri sikkerhet »
Trionic bremsehåndtak

Trionic bremsehåndtak. Slutt på plast.

Bremsehåndtaket i aluminium gir deg et solid grep og følelsen av høy kvalitet. Når du aktiverer parkeringsbremsen er parkeringsutløseren enkel å betjene, og den gir deg tre forskjellige bruksalternativer.

Bevegelse- & parkeringsbrems »

Avtakbare hjul

Avtakbare hjul. Lett å transportere.

Walker 12er har avtakbare hjul med hurtigutløsende spake/håndtak. Du kan raskt og lettvint ta av hjulene for å minimere transportvekt og størrelse.

Legg den i bilen »
Prisbelønte gripehåndtak

Prisbelønte gripehåndtak. Perfekt til hendene.

Ergon GP1 gripehåndtak gir deg et veldig behagelig grep. De er ergonomiske og distribuerer jevnt vekten du legger på dem. Gripehåndtakenes vinkel kan justeres, og leveres i størrelsene S & L.

Ergon GP1 gripehåndtak »
Jevn kjøring

Jevn kjøring. Skånsom mot leddene dine..

Takket være synkronstyringen, de luftfylte dekkene og de større hjulene gir Walker 12er deg en svært behagelig tur, og du unngår unødvendig smerte og ubehag i hendene, albuene og skuldrene.

Lær mer »

Trionic Flex

Trionic Flex. Forbedret ytelse.

En tradisjonell 4-hjulsrullator får alltid problemer når du går på ujevnt underlag, ettersom en av de fire hjulene før eller senere mister kontakten med underlaget. Den nye Trionic Flex-funksjonen gir Walker 12er litt ekstra torsjonsfjæring, slik at den holder seg på alle 4 hjulene.

100% rustfritt stål

100% rustfritt stål. Ekte utendørskvalitet.

I årevis har Trionic brukt skruer, muttere, skiver, akslinger og smådeler laget av rustfritt stål. Fra 2017 har de nye Walker 12er også kulelagre og hurtiglås-akslinger laget av rustfritt stål.

Trionic Primera dekk

Trionic Primera dekk. Lettere, mykere, raskere.

Punkteringsbeskyttelse, lyse dekkringer, reflekterende logoer og en kjerne laget av en høykvalitets 60 TPI-vev som er smidig og veldig sterkt. For deg vil de nye Trionic Primera-dekkene bety lettere vekt, bedre komfort og en behageligere tur.

Tilpasse din Walker 12er

Vi er alle unike, og vi har forskjellige preferanser og krav. Når du bestiller kan du velge mellom forskjellige dekk, slanger og håndtak, for å tilpasse Walker 12er etter egne behov.

Håndtaks-alternativer

Håndtaks-alternativer. Tilpass dem som en hanske.

Tilpass cockpiten din med forskjellige håndtaks-alternativer. Ergon gripehåndtak tilbys i to materialer, gummi og BioKork, og i to størrelser; S (6.5 - 8,5) og L (8,5 - 12,0).

Håndtaks-alternativer »

User Guides

Dokumentasjonen for dette produktet inkluderer manualene og instruksjonene opplistet nedenfor. Du kan velge å vise dokumentasjonen online eller laste det ned til lokalt bruk.

Kundeomtaler

Allan
Et helt fantastisk hjelpemiddel for bevegelseshemmede!
For meg, det mest utrolige med selskapet Trionic, er at oppfinneren av Trionic-produktene (Veloped og Walker), Stefan Kindberg, er så tilgjengelig for å betjene kundene med disse enestående apparatene. Han ser personlig til at de at er bygget etter hans standarder for design og kvalitet. Vi kan kontakte nettstedet til Trionic, og det er sannsynligvis Stefan selv som svarer med nyttige råd. Han kan personlig se til at de er pakket og sendt slik at de kommer raskt frem og i perfekt stand. Nesten like fantastisk er det at Stefan, som bor Sverige hvor walkeren/rullatoren ble oppfunnet, er en ingeniør og hadde en visjon om hvordan walkeren/rullatoren kan forbedres for å hjelpe virkelig turgåing utendørs. Veloped og nå Walker, er resultatet av flere års arbeid med denne visjonen. Kan du forestille deg en bedre service for kundene med slike behov som oss? Jeg har kjøpt fem forskjellige walkere/rullatorer, hver gang tenkte at jeg hadde funnet den beste som fantes. Jeg har brukt over $ 3 000 dollar på alt dette. I prosessen har jeg lært at Veloped er virkelig den beste måten å få den støtten jeg trenger når jeg er ute å går på tur. Velopeden er nå to år gammel, og jeg har nettopp kjøpt en ny Trionic 12er Walker. 12er Walker vil ikke erstatte Velopeden, men den vil gi meg nesten samme nivå av støtte på turer der jeg skal avgårde med bilen. Walkeren er betydelig enklere å laste inn i bilen. Trionic walker/rullatorer er dyrere, men de er uten sidestykke bedre i kvalitet på design og konstruksjon. Konkurrentene er ikke engang i nærheten. Tross alt, er det å holde seg mobile når bevegeligheten er utfordret verdt veldig mye. Jeg føler meg så veldig heldig over at det finnes walkere/rullatorer av denne kvaliteten. Trionic walker/rullatorer ser ut som de glir over ujevne overflater, det er ingen ulyder, det finnes ingenting å sparke borti eller snuble i, bremsene fungerer som de skal når du trenger dem, og mesteparten av tiden merker jeg knapt de er der fordi de gjør jobben sin så godt. Måten Trionic walker/rullatorer er bygget på, gjør at mange reparasjoner kan utføres på de fleste sykkelbutikker. Men kvaliteten på konstruksjon er slik at reparasjoner ikke vil være nødvendig på mange, mange år. Velopeden OG Walkeren sammen med den fremragende servicen som gis av Trionic, får mine mest entusiastiske anbefalinger.
Heike
Walker 12er-en, komplett suksess
Mye med Trionic har gjort meg entusiastisk:
1. utmerket service, det finnes ingen bedre
2. godt uttenkt teknologi
3. veier lite og er enkel å manøvrere
4. lett å folde sammen og ut igjen

Siden jeg ikke bruker Walkeren selv, men ga den til min far, kan jeg ikke skrive så mye om erfaringen med dette hjelpemiddelet.Han ble veldig imponert av den nye Walkeren når han fikk presentert gaven, og den påfølgende feiringen. Jeg kunne med en gang se at han kunne gå langt mer oppreist fra første steg, og at han er mer frempå når han går. Dessuten syntes han det var veldig behagelig at hendene ikke vibrerte lengere, og at Walkeren ruller fantastisk lett, både på brostein, grus eller på gress.
Peter
Peter Hedley. Storbritannia - stor fan.
Jeg har vært fan av Trionic Veloped i flere år. Jeg spilte mye fotball og squash som ung og har nå proteser i knær og høyre hofte. Velopeden har gitt meg stor mobilitet, ved å bidra til å legge mer av kroppsvekten på overkroppen istedenfor å belaste de skadde hoftene og knærne. Sammen har vi vært i USA, på Barbados, Russland og rundt hele Middelhavet og dyppet føttene i Atlanterhavet, Østersjøen og Middelhavet. Jeg kunne har solgt et dusin velopeder og har vist min frem til massevis av mennesker.
Margaret
Uten sammenligning
Etter å ha brukt en standardrullator i et par år, gikk det opp for meg at den ikke var særlig hjelpsom for mitt bruk. Etter å ha lest om veloped walker bestemte jeg meg for å prøve en, og snakket direkte med Stefan i Sverige, så enkelt og raskt - ingenting var problematisk, kvaliteten, komforten (ikke bare når jeg sitter på setet) - den er bare overlegen på alle måter. Jeg har aldri angret på anskaffelsen og jeg vil anbefale alle til å ta en titt.
Michael
Endelig frihet.
Kona hadde en større ryggoperasjon og vi fant en ganske fin rullator som hun kunne bruke før og etter operasjonen. Det er ingenting som kan sammenlignes med Trionic-en vi kjøpte. Konstruksjonen og håndverket er utmerket og tydeligvis av høy kvalitet. Det har gitt henne frihet til å gå utendørs igjen, og til å gå med selvtillit. Dette er viktig når man skal komme seg etter denne typen kirurgi. Takk Trionic.
Janice
Trionic Walker 12er
Den 87 år gamle moren min er begeistret for den nye walkeren. Istedenfor å skrangle langs ujevne gangveier og slite seg opp og ned på fortauskanter, glir hun nå uanstrengt over alle humper og opp på høye fortauskanter.

Det er ingenting som denne fantastiske walkeren tilgjengelig i Irland, når jeg fant nettstedet til Trionic Veloped visste jeg at vi endelig kunne anskaffe min mor en rullator som egnet seg til formålet - ta seg en god tur og foreta handleturen komfortabelt. Vi kunne ikke tro hvor god servicen var, vi bestilte walkeren om mandagen, og den kom ferdig montert og klar til å bli med ut på tur i Irland på fredag.

Stefan kunne ikke vært mer interessert og hjelpsom.
Janice (Irland)
Carina Birgitta
Vi er veldig fornøyde!
Walkeren er perfekt på brostein og er veldig lett å håndtere! Den er mer fleksibel enn vanlige rullatorer og gir langt bedre komfort, vi er svært fornøyde!
Katarina
Walker 12er-en, komplett suksess
Mye med Trionic har gjort meg entusiastisk:
1. utmerket service, det finnes ingen bedre
2. godt uttenkt teknologi
3. veier lite og er enkel å manøvrere
4. lett å folde sammen og ut igjen

Siden jeg ikke bruker Walkeren selv, men ga den til min far, kan jeg ikke skrive så mye om erfaringen med dette hjelpemiddelet.Han ble veldig imponert av den nye Walkeren når han fikk presentert gaven, og den påfølgende feiringen. Jeg kunne med en gang se at han kunne gå langt mer oppreist fra første steg, og at han er mer frempå når han går. Dessuten syntes han det var veldig behagelig at hendene ikke vibrerte lengere, og at Walkeren ruller fantastisk lett, både på brostein, grus eller på gress.
Dimensjoner og vekt
Rammestørrelse: M/L
Høyde på håndtak 76 - 96 cm
Anbefalt kroppshøyde: 152 - 192 cm
Lengde: 81 cm
Bredde: 69 cm
Grep bredde (midtpunkt): 50 cm
Setehøyde: 62 cm
Setebredde: 46 cm
Setedybde: 20 cm
Størrelse sammenfoldet
Høyde: 88 cm
Lengde: 81 cm
Bredde: 28 cm
Transportstørrelse — sammenfoldet med hjulene av
Høyde: 76 cm
Lengde: 67 cm
Bredde: 28 cm
Transportvekt — uten hjul
Transportvekt 6,8 kg
Brukervekt
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt
Totalvekt: 10,4 kg
Tekstildeler - sete & kurv
Sete: Sveiset PVC-netting med håndtak for foldefunksjon
Setetrekk: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Kurv: 600D-polyester, vannavstøtende m/. PU-trekk på baksiden
Reflekser: 360° refleksbånd på kurv
Hjul
Hjulstørrelse: 12" / 31 cm
Dekktype: Luftfylte / dekk + slange
Dekk: Trionic Primera m/ punkteringsbeskyttelse
Slanger: Butylgummi m/. Schraeder/bilventil
Dekkdimensjon tommer: 12 x 2,00"
Dekkdimensjon mm: 310-50 (ytre diameter-bredde)
Felg: PA6+15%GF. Injeksjonsstøpt felg m/. 3 x 2 eiker laget av glassfiber i forsterket høykvalitets nylon-plast
Kulelager: Rustfritt stål / 2 stk per hjul
Dekkalternativer: • Schwalbe Big Apple
• Kontinentale TourRide
Ramme & gafler
Ramme: 6061-T6 aluminium, laget av maskin-formet, TIG-sveiset og T6 varmebehandlet aluminiumsrør (ingen plastdeler)
Gafler: 6061-T6 aluminium, laget av maskin-formet, TIG-sveiset og T6 varmebehandlet aluminiumsrør
Forstilling: Forstilling, 2 kulelager/gaffel
Bremser
Bremser: Trionic All-terrain trommelbremser.
Bremsehåndtak: Trionic bremsehåndtak i ren aluminium w. Kraton gummioverflate til fingrene
Bremsefunksjoner: Bevegelse & parkeringsbrems
Spaker & håndtak
Spaker: 6061-T6 aluminium (ingen plastdeler)
Håndtak: Ergon GP1 håndtaksstørrelse L 8.5 - 12
Ergonomisk & justerbar (vinkel)
Håndtaks-alternativer (oppgrader): • Ergon GP1 str S 6,5 - 8,5
• Ergon GP1 BioKork str S 6,5 - 8,5
• Ergon GP1 BioKork str L 8,5 - 12
Laster

Kjøpte produkter