Vanlige spørsmål

Dette er en kort liste over våre mest stilte spørsmål (vi legger til spørsmål kontinuerlig). For mer informasjon, eller hvis du trenger support, send oss en e-post eller ring oss.

1. Fly med en rullator + maksimal tillatt bagasje

Du kan ta med en Veloped/Walker på alle fly kostnadsfritt, ettersom de er registrert som mobilitetshjelpemidler.

Når du flyr med en Veloped eller Walker, gjør du som følger:
Ikke pakk ned Velopeden/Walkeren, ta den istedenfor med til innsjekkingsskranken. Når du sjekker inn, fortelle de ansatte at du ønsker å ta med "rullatoren" inn på flyplassen (viktig at du sier "rullator" eller "mobilitetshjelpemiddel"). Den merkes, og du tar den med gjennom sikkerhetskontrollen. Rett før du går ombord i flyet, legger du Velopeden/Walkeren til side, og personalet laster den deretter i bagasjerommet på flyet. Før du setter den til side, slå rammen sammen og senk håndtakene.
 
Hvis du gjør som beskrevet ovenfor, kan du ta med full bagasje (20-25 kg), Velopeden/Walkeren regnes som et mobilitetshjelpemiddel og vekten inkluderes ikke som en del av bagasjen. Hvis du pakker og sjekker den inn, vil den bli sett på som bagasje (ca. 15 – 17 kg inkludert emballasje), som begrenser mengden av den normale bagasjen som kan medbringes.
Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.