Åååhhh Trionic hvordan elsker jeg deg så? – La meg telle alle måtene!

Godt utseende, sterk, lett, og har evne til å erobre alle typer terreng! Hva er det å ikke like?! Etter over to år med å bruke Trionicrullatoren er jeg fullstendig lykkelig! Jeg anbefaler Trionic på det høyeste

Det er sant; En del av grunnen til at jeg elsker min Trionicrullator 12 er fordi den ser bare så kul ut! Jeg vet, jeg vet, det høres så overfladisk ut – men, det er viktig. Jeg er en aktiv 53 år gammel person med to tenåringer og jeg har hatt multippel sklerose (MS) i over 25 år. Når jeg går rundt med min Trionic får den all oppmerksomheten istedenfor de skeive beina mine!! Men det er ikke alt… Denne rullatoren har så mye mer å tilby enn bare et bra utseende. Trionicrullatorener solid og stabil samtidig som den er lett not til at jeg enkelt kan løfte den inn og ut av bilen! Trionicrullatoren har bremser som virker iregnet! Fra hjulene – til bremsene – til stylingen og finkonstruksjonen, det føles bra å kjøre denne lekkerbiten rundt! Den gode følelsen får meg til å fortsette fremover!

“Trionicrullatoren har bremser som virker i regnet!”

Det var 1991 og jeg var 26 år gammel da doktoren fortalte meg at den optiske neurittenog kriblingen iekstremitetene mine mest sannsynlig kom til å utvikle seg til MS. “Skaff deg selv en rullestol og begynn å forberede deg på uførhet,” fortalte han meg… men jeg er nokså sta så jeg svarte med å bli så aktiv som mulig.

Hvorfor? Fordi jeg ville bevege meg mens jeg fortsatt kunne. Jeg sluttet med å bruke heis –det ble trappenpå meg! Vi bodde I Marin fylke, nord for San Francisco, på den tiden og jeg sluttet umiddelbart å kjøre til jobben og begynte med å pendle med fjellsykkelen min.

Innen et år klarte jeg å sykle opp Mt. Tamalpais I Marin! Det er en 2000 fots (610)stigning rett opp! Det viser seg at all toppforskning viser at trening er det beste en person med MS kan gjøre for å hindre sykdomsprogresjon! Heldige meg!!

Det er 27 år senere og sakte men sikkert har mobiliteten min blitt mer begrenset. I dag er jeg takknemlig for at jeg bor i en liten kystby i Nord-California nord for San Francisco. Dessverre er vår lille by dårlig for en konvensjonell rullator – noen av “fortauene” våre er gress!

Vi har noen brosteinsgater og mange grusveier… Trionic håndterer det lett. Ja, jeg har MS, men livet er fortsatt fullt av eventyr! Jeg er ikke ferdig med å leve. Jeg har fortsatt mye å utforske – jeg har fortsatt mye å gi! Men min Trionic kan jeg nyte grusveiene langs kysten. Men min Trionic kan jeg utforske botaniske hager med barna mine. Med min Trionic kan jeg gå overalt I MendocinoVillage… med min Trionocrullator kan jeg leve! Sjekk dem ut på www.trionic.us

Takk for den hjelpende hånden,

James N – Trionicbruker siden 2016


Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.