4 spørsmål til Johanne Pickens fra Skottland

Joanne Pickens og hesten hennes Bobkat

Hva kan du fortelle oss om deg selv?

Jeg er Johanne, en 38 år gammel dressurrytter. Jeg har problemer med bevegelsene på grunn av nerveskader i beina etter en stor ryggoperasjon. Til tross for dette er jeg fortsatt en svært aktiv person. Jeg steller, rir og konkurrerer med de 2 hestene mine, og nyter også camping- og fotturer med min partner og hunden vår Ness. Jeg går vanligvis med stav, og jeg har ofte funnet det vanskelig når det kommer til å krysse myrlendt, ujevnt terreng. Så, jeg dro på jakt etter noe som kunne gjøre livet mitt enklere. Jeg trengte noe som ville være praktisk, enkelt å bruke og som kunne takle det ulendte, ujevne terrenget i det skotske høylandet, i tillegg til beiteområdene og paddocken ved stallene - det var da jeg fant Trionic Veloped!

Hva fikk deg til å velge Veloped Trek 14er?

Joanne Pickens med utstyr

Jeg valgte Veloped Trek 14er ettersom den passer best til mine behov, og de større hjulene gjør det lettere å manøvrere over vanskelig terreng. Den overgår faktisk alle mine forventninger! Ikke bare er den enkel å bruke, den har en svært praktisk kurv, 2 avtakbare bager, og den ser langt mer moderne ut enn helt ordinære rullatorer! Partneren min er så imponert over denne, han ønsker å ta den med seg neste gang han skal på fisketur! Den er bare så allsidig!

Hva har du kunnet gjøre med Veloped Trek 14er som du opprinnelig ikke trodde du kunne gjøre?

Å ha Velopeden har virkelig åpnet nye dører for meg. Nå trenger jeg ikke lenger å slite når jeg går på tur, jeg kan stoppe og ta en hvil når jeg vil, bare ved å dra setet fremover, Velopeden tar det som skal bæres, så jeg slipper! Jeg kan bruke den til å flytte tunge høynett på låven, til og med bære tunge sadler og fôrbøtter frem og tilbake, det har gjort livet mitt så mye enklere - jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde fått en tidligere!

Hva blir det neste for deg og Velopeden din, har du planlagt noe spesielt?

Jeg konkurrerer i RDA (Riding for the Disabled Association - rytterforbud for bevegelseshemmede) Scottish Championships i oktober, og Velopeden blir med meg! Det betyr at jeg kan ha alt utstyret for hånd, og slippe lange turer til og fra bilen. Jeg håper også på å kvalifisere for RDA National Championships i Hartpury igjen neste år, hvor jeg vet at Velopeden vil være uunnværlig!


Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.