10-års garanti*

Trionic garanterer for alle originaldeler på Velopeden og Walkeren i en periode på ti år fra kjøpsdato, unntatt vanlige slitedeler som: dekk, slanger, bremseklosser, bremsevaier, bremsetromler, håndtak og tekstildeler.

Den ovennevnte garantien er begrenset til reparasjon eller erstatning av defekt ramme eller defekt del, og er den eneste løsningen på garantien. Krav under denne garantien bør ledsages av et bilde av den defekte delen, en beskrivelse av feilen, serienummeret på Velopeden eller Walkeren, og en kopi av den originale kvitteringen. Garantien dekker bare Velopeder/Walkere kjøpt direkte fra Trionic eller gjennom en autorisert Trionic-forhandler.

Garantien dekker ikke normal slitasje, feilmontering eller service, installasjon av deler eller tilbehør ikke opprinnelig tiltenkt eller kompatibelt med Veloped/Walker slik den ble solgt, skade,misbruk eller forsømmelse, modifisering av rammen eller komponenter.

Hvis utskiftingen av en defekt del krever en mekaniker, eller person som er autorisert av Trionic å utføre reparasjoner, vil Trionic kontakte en sykkel-forhandler eller en hjelpemiddelbutikk i nærheten av kundens adresse, for å få delen/komponenten erstattet. Kostnadene av reparasjonen vil bæres av Trionic.

Vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilby våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler.